Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734
Title: Удосконалення технології виробництва баранини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva baranyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Продченко, Наталія Володимирівна
Prodchenko, Nataliia Volodymyrivna
Keywords: технології вирощування та відгодівлі баранців
tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv
продуктивні ознаки овець
produktyvni oznaky ovets
вівчарство
vivcharstvo
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Продченко Н. В. Удосконалення технології виробництва баранини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Продченко Наталія Володимирівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734.
Abstract: Метою досліджень було встановлення ефективності технології вирощування та відгодівлі баранців різних ліній асканійської тонкорунної породи в ТОВ «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vstanovlennia efektyvnosti tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv riznykh linii askaniiskoi tonkorunnoi porody v TOV «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Продченко Н. В..pdf549,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.