Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/97
Title: Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ
Other Titles: Sanitary evaluation of meat raw materials by different methods of defrosting in sausage production of the Limited Company "Myasnaya fabrika" Favorit plus "of the city of Dnipropetrovsk
Authors: Куцак, Римма Святославівна
Kutsak, Rimma
Прудка, Ольга Григорівна
Prudka, Olga
Keywords: свинина
pork
санітарна оцінка м'яса
sanitary assessment of meat
дефростація
defrosting
масажери-дефростери
masseurs-defroster
спеціалізовані камери
specialized cameras
мікрохвильові установки
microwave installations
м'ясна сировина
meat raw material
Issue Date: 2015
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Куцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С.117-120. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97
Abstract: The most effective way to defrost pork was determined by the speed of the process, the amount of meat juice loss, organoleptic, bacteriological and biochemical methods of investigation. The results of the conducted research proved that the meat that was defrosted by different methods was consistent with the indicators of freshБуло визначено найбільш ефективний спосіб розморожування свинини за швидкістю процесу, кількістю втрат м’ясного соку, органолептичними, бактеріологічними і біохімічними методами дослідження. Результати проведених досліджень довели, що м’ясо, яке було розморожене різними методами відповідало показникам свіжого
URI: http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2015/06/4.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97
ISSN: 2409-9023
Appears in Collections:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf144,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.