Перегляд зібрання за групою - Теми kharchovi kontsentraty

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва концентратів киселів функціонального призначенняСтарокожко, Валерія Олегівна; Starokozhko, Valeriia Olehivna
2025Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготуванняРубан, Катерина Сергіївна; Ruban, Kateryna Serhiivna
2019Спосіб виробництва повітряного амаранту-
2020Спосіб виробництва повітряного соргоМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Куянов, Юрій Юрійович; Kuianov, Yurii
2023Технологія харчових концентратівХолобцева, Ірина; Kholobtseva, Iryna
2025Удосконалення технології виробництва крупи гречаної, що не потребує варінняБабенко, Дмитро Олексійович; Babenko, Dmytro Oleksiiovych
2025Удосконалення технології виробництва овочів сушенихМойса, Роман Юрійович; Moisa, Roman Yuriiovych