Перегляд зібрання за групою - Теми pererobka

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за якістю рибної продукції в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської областіЮревич, Денис Анатолійович; Yurevych, Denys Anatoliiovych
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів сепаратора рідкого гноюПанасенко, Владислав Анатолійович; Panasenko, Vladyslav
2024Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів експандера комбікормівЛінко, Микола Олександрович; Linko, Mykola Oleksandrovych
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречкиГервольська, Кристина Анатоліївна; Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2024Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениціСитник, Іван Юрійович; Sytnyk, Ivan
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria