Перегляд зібрання за групою - Теми structural and mechanical properties

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 2 із 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Improvement of turkish delight production technology using a developed multi-component fruit and vegetable pasteKasabova, Kateryna; Касабова, Катерина Рубенівна; Samokhvalova, Olga; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Zagorulko, Aleksey; Загорулько, Олексій Євгенович; Zahorulko, Andrii; Загорулько, Андрій Миколайович; Babaiev, Serhii; Бабаєв, Сергій Олександрович; Bereza, Olena; Береза, Олена Юріївна; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Tesliuk, Hennadii; Теслюк, Геннадій Володимирович; Yukhno, Viktor; Юхно, Віктор Миколайович
2021Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentrationBondar, Mariana; Бондар, Мар’яна Михайлівна; Solomon, Alla; Соломон, Алла Миколаївна; Fedak, Natalia; Федак, Наталя Василівна; Paska, Mariia; Паска, Марія Зіновіївна; Hotvianska, Anna; Готвянська, Анна Сергіївна; Polozhyshnikova, Lyudmila; Положишникова, Людмила Олександрівна; Mironov, Denys; Миронов, Денис Анатолійович; Kushch, Larisa; Кущ, Лариса Іванівна