Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимиров, Захар Андрійович | - |
dc.contributor.author | Vladymyrov, Zakhar Andriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T08:24:39Z | - |
dc.date.available | 2024-10-04T08:24:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Владимиров З. А. Технологія виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Лада» Кам'янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Владимиров Захар Андрійович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – аналіз складових технології виробництва свинини в СТОВ «Лада» Криничанського району Дніпропетровської області. Аналіз показав, що тваринництво господарства представлено товарним і племінним свинарством. За останні два роки поголів’я свиней коливалося від 1478 до 1706 гол., з яких основні та перевірювані свиноматки становили відповідно 65 та 28 гол. Плодючість основних свиноматок складає 10,2, перевірюваних – 8,6 гол. на опорос, жива маса новонародженого молодняку – відповідно 1,2-1,3, та 1,1-1,2 кг, середньодобові прирости живої маси поросят до 60-денного віку – 195 та 185 г. На дорощуванні середньодобові прирости відгодівельного молодняку за останні роки знаходяться в межах 485,-512,0 г, відгодівлі – 528,0-587,0 г, тривалість відгодівлі складає 130-132 доби, жива маса при реалізації – 112,5-115,0 кг. В господарстві застосовується трифазна система утримання свиней. Meta roboty – analiz skladovykh tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v STOV «Lada» Krynychanskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Analiz pokazav, shcho tvarynnytstvo hospodarstva predstavleno tovarnym i pleminnym svynarstvom. Za ostanni dva roky poholivia svynei kolyvalosia vid 1478 do 1706 hol., z yakykh osnovni ta pereviriuvani svynomatky stanovyly vidpovidno 65 ta 28 hol. Plodiuchist osnovnykh svynomatok skladaie 10,2, pereviriuvanykh – 8,6 hol. na oporos, zhyva masa novonarodzhenoho molodniaku – vidpovidno 1,2-1,3, ta 1,1-1,2 kh, serednodobovi pryrosty zhyvoi masy porosiat do 60-dennoho viku – 195 ta 185 h. Na doroshchuvanni serednodobovi pryrosty vidhodivelnoho molodniaku za ostanni roky znakhodiatsia v mezhakh 485,-512,0 h, vidhodivli – 528,0-587,0 h, tryvalist vidhodivli skladaie 130-132 doby, zhyva masa pry realizatsii – 112,5-115,0 kh. V hospodarstvi zastosovuietsia tryfazna systema utrymannia svynei. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | відгодівельний молодняк | uk |
dc.subject | vidhodivelnyi molodniak | uk |
dc.subject | велика біла порода | uk |
dc.subject | velyka bila poroda | uk |
dc.subject | ландрас | uk |
dc.subject | landras | uk |
dc.subject | опорос | uk |
dc.subject | oporos | uk |
dc.subject | основні свиноматки | uk |
dc.subject | osnovni svynomatky | uk |
dc.subject | поросята | uk |
dc.subject | porosiata | uk |
dc.subject | перевірювані свиноматки | uk |
dc.subject | pereviriuvani svynomatky | uk |
dc.subject | маса гнізда | uk |
dc.subject | masa hnizda | uk |
dc.subject | період дорощування | uk |
dc.subject | period doroshchuvannia | uk |
dc.title | Технологія виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Лада» Кам'янського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Lada» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Владимиров З. А..pdf | 444,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.