Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимиров, Захар Андрійович-
dc.contributor.authorVladymyrov, Zakhar Andriiovych-
dc.date.accessioned2024-10-04T08:24:39Z-
dc.date.available2024-10-04T08:24:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВладимиров З. А. Технологія виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Лада» Кам'янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Владимиров Захар Андрійович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10311-
dc.description.abstractМета роботи – аналіз складових технології виробництва свинини в СТОВ «Лада» Криничанського району Дніпропетровської області. Аналіз показав, що тваринництво господарства представлено товарним і племінним свинарством. За останні два роки поголів’я свиней коливалося від 1478 до 1706 гол., з яких основні та перевірювані свиноматки становили відповідно 65 та 28 гол. Плодючість основних свиноматок складає 10,2, перевірюваних – 8,6 гол. на опорос, жива маса новонародженого молодняку – відповідно 1,2-1,3, та 1,1-1,2 кг, середньодобові прирости живої маси поросят до 60-денного віку – 195 та 185 г. На дорощуванні середньодобові прирости відгодівельного молодняку за останні роки знаходяться в межах 485,-512,0 г, відгодівлі – 528,0-587,0 г, тривалість відгодівлі складає 130-132 доби, жива маса при реалізації – 112,5-115,0 кг. В господарстві застосовується трифазна система утримання свиней. Meta roboty – analiz skladovykh tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v STOV «Lada» Krynychanskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Analiz pokazav, shcho tvarynnytstvo hospodarstva predstavleno tovarnym i pleminnym svynarstvom. Za ostanni dva roky poholivia svynei kolyvalosia vid 1478 do 1706 hol., z yakykh osnovni ta pereviriuvani svynomatky stanovyly vidpovidno 65 ta 28 hol. Plodiuchist osnovnykh svynomatok skladaie 10,2, pereviriuvanykh – 8,6 hol. na oporos, zhyva masa novonarodzhenoho molodniaku – vidpovidno 1,2-1,3, ta 1,1-1,2 kh, serednodobovi pryrosty zhyvoi masy porosiat do 60-dennoho viku – 195 ta 185 h. Na doroshchuvanni serednodobovi pryrosty vidhodivelnoho molodniaku za ostanni roky znakhodiatsia v mezhakh 485,-512,0 h, vidhodivli – 528,0-587,0 h, tryvalist vidhodivli skladaie 130-132 doby, zhyva masa pry realizatsii – 112,5-115,0 kh. V hospodarstvi zastosovuietsia tryfazna systema utrymannia svynei.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвідгодівельний молоднякuk
dc.subjectvidhodivelnyi molodniakuk
dc.subjectвелика біла породаuk
dc.subjectvelyka bila porodauk
dc.subjectландрасuk
dc.subjectlandrasuk
dc.subjectопоросuk
dc.subjectoporosuk
dc.subjectосновні свиноматкиuk
dc.subjectosnovni svynomatkyuk
dc.subjectпоросятаuk
dc.subjectporosiatauk
dc.subjectперевірювані свиноматкиuk
dc.subjectpereviriuvani svynomatkyuk
dc.subjectмаса гніздаuk
dc.subjectmasa hnizdauk
dc.subjectперіод дорощуванняuk
dc.subjectperiod doroshchuvanniauk
dc.titleТехнологія виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Лада» Кам'янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva svynyny v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Lada» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Владимиров З. А..pdf444,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.