Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хафізов, Б. С. | - |
dc.contributor.author | Khafizov, B. S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-06T18:25:08Z | - |
dc.date.available | 2024-10-06T18:25:08Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Хафізов Б. С. Особливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хафізов Б. С. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 45 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень полягала у вивченні особливостей годівлі свиней у різні вікові періоди. Meta doslidzhen poliahala u vyvchenni osoblyvostei hodivli svynei u rizni vikovi periody. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | годівля свиней | uk |
dc.subject | hodivlia svynei | uk |
dc.subject | рентабельність виробництва свинини | uk |
dc.subject | rentabelnist vyrobnytstva svynyny | uk |
dc.subject | свинарство | uk |
dc.subject | svynarstvo | uk |
dc.title | Особливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської області | uk |
dc.title.alternative | Osoblyvosti tekhnolohii hodivli molodniaku svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Ahrys” Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хафізов Б. С..pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.