Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХафізов, Б. С.-
dc.contributor.authorKhafizov, B. S.-
dc.date.accessioned2024-10-06T18:25:08Z-
dc.date.available2024-10-06T18:25:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХафізов Б. С. Особливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хафізов Б. С. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 45 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330-
dc.description.abstractМета досліджень полягала у вивченні особливостей годівлі свиней у різні вікові періоди. Meta doslidzhen poliahala u vyvchenni osoblyvostei hodivli svynei u rizni vikovi periody.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectгодівля свинейuk
dc.subjecthodivlia svyneiuk
dc.subjectрентабельність виробництва свининиuk
dc.subjectrentabelnist vyrobnytstva svynynyuk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectsvynarstvouk
dc.titleОсобливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської областіuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti tekhnolohii hodivli molodniaku svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Ahrys” Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хафізов Б. С..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.