Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10373
Назва: | Вплив елементів технології вирощування на формування врожайності пшениці м’якої озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету |
Інші назви: | Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na formuvannia vrozhainosti pshenytsi miakoi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu |
Автори: | Іжболдіна, Олена Олександрівна Izhboldina, Olena Oleksandrivna |
Ключові слова: | пшениця озима pshenytsia ozyma сорт sort попередник poperednyk урожайність urozhainist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Бібліографічний опис: | Іжболдіна О. О. Вплив елементів технології вирощування на формування врожайності пшениці м’якої озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Олена Іжболдіна; наук. кер. В. Ващенко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,селекції та насінництва. – Дніпро 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10373 |
Короткий огляд (реферат): | Встановлення найбільш оптимальних попередників та сортів для збільшення урожайності та підвищенні економічної ефективності вирощування озимої пшениці. Vstanovlennia naibilsh optymalnykh poperednykiv ta sortiv dlia zbilshennia urozhainosti ta pidvyshchenni ekonomichnoi efektyvnosti vyroshchuvannia ozymoi pshenytsi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10373 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра селекції і насінництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іжболдіна О. О..pdf | 629,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.