Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Симоненко, Костянтин Едуардович | - |
dc.contributor.author | Symonenko, Kostiantyn Eduardovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T11:17:39Z | - |
dc.date.available | 2024-10-10T11:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Симоненко К. Е. Ефективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Констянтин Симоненко; наук. кер. В. Козечко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,загального землеробства та грунтознавства – Дніпро 2024. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410 | - |
dc.description.abstract | Тритикале поєднує численні переваги своїх предків - пшениці та жита, такі як великий потенціал урожайності як зерна, так і зеленої маси, високі адаптаційні здібності (стійкість до холоду та посухи, невимогливість до типів ґрунту, універсальний імунітет проти грибкових інфекцій), збільшений вміст білка та лізину у зерні, а також основних поживних речовин у зеленій масі. Площі посівів цієї нової зернової та кормової культури зростають завдяки кращій адаптивності порівняно з озимою пшеницею, високій та стабільній урожайності, а також широкому спектру застосування зерна у харчовій, технічній та кормовій промисловості. Trytykale poiednuie chyslenni perevahy svoikh predkiv - pshenytsi ta zhyta, taki yak velykyi potentsial urozhainosti yak zerna, tak i zelenoi masy, vysoki adaptatsiini zdibnosti (stiikist do kholodu ta posukhy, nevymohlyvist do typiv gruntu, universalnyi imunitet proty hrybkovykh infektsii), zbilshenyi vmist bilka ta lizynu u zerni, a takozh osnovnykh pozhyvnykh rechovyn u zelenii masi. Ploshchi posiviv tsiiei novoi zernovoi ta kormovoi kultury zrostaiut zavdiaky krashchii adaptyvnosti porivniano z ozymoiu pshenytseiu, vysokii ta stabilnii urozhainosti, a takozh shyrokomu spektru zastosuvannia zerna u kharchovii, tekhnichnii ta kormovii promyslovosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно–економічний університет | uk |
dc.subject | тритикале озиме | uk |
dc.subject | trytykale ozyme | uk |
dc.subject | сорт | uk |
dc.subject | sort | uk |
dc.subject | мікробні препарати | uk |
dc.subject | mikrobni preparaty | uk |
dc.subject | азотофіт | uk |
dc.subject | azotofit | uk |
dc.subject | поліміксобактерин | uk |
dc.subject | polimiksobakteryn | uk |
dc.title | Ефективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Efektyvnist vyroshchuvannia trytykale ozymoho pry zastosuvanni mikrobnykh preparativ v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrotsentr «Raivskyi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Симоненко К.Е..pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.