Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСимоненко, Костянтин Едуардович-
dc.contributor.authorSymonenko, Kostiantyn Eduardovych-
dc.date.accessioned2024-10-10T11:17:39Z-
dc.date.available2024-10-10T11:17:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСимоненко К. Е. Ефективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Констянтин Симоненко; наук. кер. В. Козечко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,загального землеробства та грунтознавства – Дніпро 2024. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410-
dc.description.abstractТритикале поєднує численні переваги своїх предків - пшениці та жита, такі як великий потенціал урожайності як зерна, так і зеленої маси, високі адаптаційні здібності (стійкість до холоду та посухи, невимогливість до типів ґрунту, універсальний імунітет проти грибкових інфекцій), збільшений вміст білка та лізину у зерні, а також основних поживних речовин у зеленій масі. Площі посівів цієї нової зернової та кормової культури зростають завдяки кращій адаптивності порівняно з озимою пшеницею, високій та стабільній урожайності, а також широкому спектру застосування зерна у харчовій, технічній та кормовій промисловості. Trytykale poiednuie chyslenni perevahy svoikh predkiv - pshenytsi ta zhyta, taki yak velykyi potentsial urozhainosti yak zerna, tak i zelenoi masy, vysoki adaptatsiini zdibnosti (stiikist do kholodu ta posukhy, nevymohlyvist do typiv gruntu, universalnyi imunitet proty hrybkovykh infektsii), zbilshenyi vmist bilka ta lizynu u zerni, a takozh osnovnykh pozhyvnykh rechovyn u zelenii masi. Ploshchi posiviv tsiiei novoi zernovoi ta kormovoi kultury zrostaiut zavdiaky krashchii adaptyvnosti porivniano z ozymoiu pshenytseiu, vysokii ta stabilnii urozhainosti, a takozh shyrokomu spektru zastosuvannia zerna u kharchovii, tekhnichnii ta kormovii promyslovosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно–економічний університетuk
dc.subjectтритикале озимеuk
dc.subjecttrytykale ozymeuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectsortuk
dc.subjectмікробні препаратиuk
dc.subjectmikrobni preparatyuk
dc.subjectазотофітuk
dc.subjectazotofituk
dc.subjectполіміксобактеринuk
dc.subjectpolimiksobakterynuk
dc.titleЕфективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeEfektyvnist vyroshchuvannia trytykale ozymoho pry zastosuvanni mikrobnykh preparativ v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrotsentr «Raivskyi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Симоненко К.Е..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.