Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10413Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Храпко, Єлизавета Андріївна | - | 
| dc.contributor.author | Khrapko, Yelyzaveta | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-10-12T01:01:34Z | - | 
| dc.date.available | 2024-10-12T01:01:34Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Храпко Є. А. Удосконалення управління конкурентним розвитком підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Храпко Єлизавета Андріївна ; наук. керівник Нечипоренко Костянтин Володимирович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10413 | uk | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10413 | - | 
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне і методологічне опрацювання реального стану конкурентного розвитку господарства, вивчення прикладних аспектів його використання. Щоб реалізувати визначену мету роботи, визначені такі завдання: • визначити сутність та значення конкурентного розвитку підприємства; • дослідити ступінь впливу конкуренції на ринкову ситуацію; • запропонувати способи поліпшення управління конкурентним розвитком сільськогосподарського підприємства; • обгрунтувати умови поліпшення конкурентоспроможності. Об'єктом дослідження є процес конкурентного розвитку ФГ «Січ-Агро». Предмет дослідження - теоретичні та прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємстві. Під час написання кваліфікаційної роботи було застосовано як загальнонаукові, так і спеціальні методи дослідження, зокрема спостереження, діалектичний підхід, монографічний метод, методи теоретичного узагальнення та практичного порівняння, методи експертних оцінок, аналіз, синтез, а також вивчення екстраполяції трендів і кореляції. Для візуалізації інформації використовувалися табличний та графічний методи. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychne i metodolohichne opratsiuvannia realnoho stanu konkurentnoho rozvytku hospodarstva, vyvchennia prykladnykh aspektiv yoho vykorystannia. Shchob realizuvaty vyznachenu metu roboty, vyznacheni taki zavdannia: • vyznachyty sutnist ta znachennia konkurentnoho rozvytku pidpryiemstva; • doslidyty stupin vplyvu konkurentsii na rynkovu sytuatsiiu; • zaproponuvaty sposoby polipshennia upravlinnia konkurentnym rozvytkom silskohospodarskoho pidpryiemstva; • obhruntuvaty umovy polipshennia konkurentospromozhnosti. Obiektom doslidzhennia ye protses konkurentnoho rozvytku FH «Sich-Ahro». Predmet doslidzhennia - teoretychni ta prykladni aspekty upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstvi. Pid chas napysannia kvalifikatsiinoi roboty bulo zastosovano yak zahalnonaukovi, tak i spetsialni metody doslidzhennia, zokrema sposterezhennia, dialektychnyi pidkhid, monohrafichnyi metod, metody teoretychnoho uzahalnennia ta praktychnoho porivniannia, metody ekspertnykh otsinok, analiz, syntez, a takozh vyvchennia ekstrapoliatsii trendiv i koreliatsii. Dlia vizualizatsii informatsii vykorystovuvalysia tablychnyi ta hrafichnyi metody. | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk | 
| dc.subject | підприємство | uk | 
| dc.subject | pidpryiemstvo | uk | 
| dc.subject | конкурентний розвиток | uk | 
| dc.subject | konkurentnyi rozvytok | uk | 
| dc.subject | удосконалення управління | uk | 
| dc.subject | udoskonalennia upravlinnia | uk | 
| dc.title | Удосконалення управління конкурентним розвитком підприємства | uk | 
| dc.title.alternative | Udoskonalennia upravlinnia konkurentnym rozvytkom pidpryiemstva | uk | 
| dc.type | Other | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і права. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Храпко Є. А..pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
