Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10492
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛесновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorLesnovska, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. W.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, Olena-
dc.contributor.authorLesnovskaya, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O.-
dc.contributor.authorCанжара, Роман Андрійович-
dc.contributor.authorSanzhara, R. A.-
dc.contributor.authorSanzhara, R.-
dc.contributor.authorSanzhara, Roman-
dc.contributor.authorSanjara, R. A.-
dc.contributor.authorSangara, R. A.-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:26:45Z-
dc.date.available2024-10-21T11:26:45Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationЛесновська О. В. Відгодівельні якості бугайців м'ясних порід / О. В. Лесновська, Р. А. Санжара // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і здобувачів вищої освіти ( Дніпро, 28-29 трав. 2024 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2024. – С. 82-83. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10492.uk
dc.identifier.urihttps://drive.google.com/file/d/1w5Vo5VaL_fIOe5pX0zk7B7KPIBR3-sN1/view-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10492-
dc.descriptionЛесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476uk
dc.description.abstractТехнологічне рішення часткової заміни структури раціону (силосу кукурудзяного на 60,0 % сінажу з люцерни) при відгодівлі бугайців м'ясних порід є актуальним та доцільним, так як даний прийом дає можливість додатково отримати підприємству 7,9-9,3 % продукції, а загальний економічний ефект при відгодівлі складає +491,7 та +578,9 грн. в розрахунку на 1 голову в розрізі порід. Technological solution of partial replacement of the ration structure (silage corn for 60.0% alfalfa hay) when fattening beef cattle is relevant and expedient, as this technique gives the company an additional opportunity to obtain 7.9-9.3% of production, and the overall economic effect of fattening is +491 .7 and + UAH 578.9. based on 1 head in the section of breeds.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectм'ясні породиuk
dc.subjectmeat breedsuk
dc.subjectмолоднякuk
dc.subjectyoung animalsuk
dc.subjectбугайціuk
dc.subjectcattleuk
dc.subjectвідгодівляuk
dc.subjectfatteninguk
dc.titleВідгодівельні якості бугайців м'ясних порідuk
dc.title.alternativeFeeding qualities of cattle of meat breedsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Мат_ІХ_Міжн_конф_Актуал_аспект_ДДАЕУ_2024 (2)-82-83.pdf399,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.