Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10557
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛесновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorLesnovska, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. W.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, Olena-
dc.contributor.authorLesnovskaya, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O.-
dc.contributor.authorCанжара, Роман Андрійович-
dc.contributor.authorSanzhara, R. A.-
dc.contributor.authorSanzhara, R.-
dc.contributor.authorSanzhara, Roman-
dc.contributor.authorSanjara, R. A.-
dc.contributor.authorSangara, R. A.-
dc.contributor.authorПавлік, Максим Володимирович-
dc.contributor.authorPavlik, M. V.-
dc.date.accessioned2024-11-05T09:29:08Z-
dc.date.available2024-11-05T09:29:08Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationЛесновська О. В. Відгодівельні якості та морфологічні особливості туш поросят різних генотипів / О. В. Лесновська, Р. А. Санжара, М. В. Павлік // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали регіонал. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 24 листоп. 2023 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2023. – С. 9-11. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10557.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/9797/1/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10557-
dc.descriptionЛесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476uk
dc.description.abstractДослідженнями доведено, що відгодівельний молодняк свиней, який вживав разом з основним раціоном годівлі премікс Dolfos C, відрізнявся підвищеною енергією росту і розвитку завдяки кращому засвоєнню комбікормів та мав більший вихід їстівних частин туші. Research has proven that fattening young pigs that used together with the main feeding ration Dolfos C premix, was distinguished by increased growth energy and development due to better assimilation of compound feed and had a higher yield of edible parts of the carcass.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectморфологічні особливостіuk
dc.subjectmorphological featuresuk
dc.subjectпоросятаuk
dc.subjectpigletsuk
dc.subjectпреміксuk
dc.subjectpremixuk
dc.subjectвідгодівляuk
dc.subjectfatteninguk
dc.subjectжива масаuk
dc.subjectlive weightuk
dc.subjectзабійні якостіuk
dc.subjectslaughter qualitiesuk
dc.titleВідгодівельні якості та морфологічні особливості туш поросят різних генотипівuk
dc.title.alternativeFeeding qualities and morphological characteristics of piglet carcasses of different genotypesuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 5.pdf347,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.