Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлисенко, Дмитро Дмитрович-
dc.contributor.authorPlysenko, Dmytro-
dc.contributor.authorГорчанок, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorHorchanok, Anna-
dc.contributor.authorHorchanok, A.-
dc.contributor.authorHorchanok, A. V.-
dc.contributor.authorGorchanok, A. V.-
dc.date.accessioned2024-11-05T12:36:31Z-
dc.date.available2024-11-05T12:36:31Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationПлисенко Д. Д. Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа / Д. Д. Плисенко, А. В. Горчанок // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали регіонал. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 24 листоп. 2023 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2023. – С. 29-32. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/9797/1/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565-
dc.descriptionГорчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477uk
dc.description.abstractДослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. The study was conducted in the conditions of the Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of Veterinary Medicine in order to study the quality and safety indicators of carp meat obtained in the conditions of "Petrykiv Fish Farm". The task of the thesis was to carry out a comprehensive analysis of organoleptic, chemical, toxic, radiological and microbiological indicators of carp meat, which was obtained in three fish farms, as well as to determine the economic efficiency of the obtained results.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectмікробіологічні показники м’яса коропаuk
dc.subjectmicrobiological indicators of carp meatuk
dc.subjectбульйон м'яса коропаuk
dc.subjectcarp meat brothuk
dc.subjectтоксичні елементи пестицидівuk
dc.subjecttoxic elements of pesticidesuk
dc.titleРезультати досліджень якості та безпечності м’яса коропаuk
dc.title.alternativeRezultaty doslidzhen yakosti ta bezpechnosti miasa koropauk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ-29-32.pdf351,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.