Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плисенко, Дмитро Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Plysenko, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Горчанок, Анна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Horchanok, Anna | - |
dc.contributor.author | Horchanok, A. | - |
dc.contributor.author | Horchanok, A. V. | - |
dc.contributor.author | Gorchanok, A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T12:36:31Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T12:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2023-11 | - |
dc.identifier.citation | Плисенко Д. Д. Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа / Д. Д. Плисенко, А. В. Горчанок // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали регіонал. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 24 листоп. 2023 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2023. – С. 29-32. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/9797/1/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98.pdf | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565 | - |
dc.description | Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 | uk |
dc.description.abstract | Дослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. The study was conducted in the conditions of the Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of Veterinary Medicine in order to study the quality and safety indicators of carp meat obtained in the conditions of "Petrykiv Fish Farm". The task of the thesis was to carry out a comprehensive analysis of organoleptic, chemical, toxic, radiological and microbiological indicators of carp meat, which was obtained in three fish farms, as well as to determine the economic efficiency of the obtained results. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | мікробіологічні показники м’яса коропа | uk |
dc.subject | microbiological indicators of carp meat | uk |
dc.subject | бульйон м'яса коропа | uk |
dc.subject | carp meat broth | uk |
dc.subject | токсичні елементи пестицидів | uk |
dc.subject | toxic elements of pesticides | uk |
dc.title | Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа | uk |
dc.title.alternative | Rezultaty doslidzhen yakosti ta bezpechnosti miasa koropa | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ-29-32.pdf | 351,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.