Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10648| Назва: | Удосконалення технологічної лінії приготування кормів на фермі великої рогатої худоби з розробкою кормодробарки |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii pryhotuvannia kormiv na fermi velykoi rohatoi khudoby z rozrobkoiu kormodrobarky |
| Автори: | Гарбар, Євгеній Русланович Harbar, Yevhenii |
| Ключові слова: | корівник korivnyk лінія liniia приготування кормів pryhotuvannia kormiv кормодробарка kormodrobarka конструкція konstruktsiia ефективність efektyvnist |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Гарбар Є. Р. Удосконалення технологічної лінії приготування кормів на фермі великої рогатої худоби з розробкою кормодробарки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Євгеній Русланович Гарбар ; наук. кер. Алієв Ельчин Бахтияр огли ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний факультет, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10648 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою проекту є підвищення ефективності технологічного процесу приготування кормів на фермі великої рогатої худоби з розробкою кормодробарки, яка забезпечить зменшення експлуатаційних витрат. Metoiu proektu ye pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na fermi velykoi rohatoi khudoby z rozrobkoiu kormodrobarky, yaka zabezpechyt zmenshennia ekspluatatsiinykh vytrat. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10648 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 1.pdf | 2,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
