Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩепова, Діана Романівна-
dc.contributor.authorShchepova, Diana-
dc.contributor.authorДерець, Ярослава Володимирівна-
dc.contributor.authorDerets, Yaroslava-
dc.date.accessioned2019-03-20T13:00:54Z-
dc.date.available2019-03-20T13:00:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЩепова Д. Р. Становлення професійної складової особистості майбутнього фахівця в аграрному ВНЗ / Д. Р. Щепова, Я. Дерець // Університет – центр формування духовності, патріотизму та інтелігентності (95-річчю ДДАЕУ присвяч.) : зб. наук. пр. / редкол. : Кобець А. С. (відп. ред.) та ін. – Дніпро : ТОВ «ДСГ-Принт», 2017. – Вип. 7. – С. 221-226. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1075uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1075-
dc.description.abstractЗдійснено опис процесу становлення професійної складової особистості майбутнього фахівця-аграрія. Розглянуто основні етапи формування професійної складової особистості. Description of becoming of professional making personality of future specialist-agrarian is done. The basic ways of forming of professional making personality are considered at preparation of specialists of agrarian sector in institution of higher learning.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectособистістьuk
dc.subjectpersonalityuk
dc.subjectпрофесійнийuk
dc.subjectprofessionaluk
dc.subjectаграрнийuk
dc.subjectagrarianuk
dc.subjectвикладач вищої школиuk
dc.subjectteacher of higher schooluk
dc.titleСтановлення професійної складової особистості майбутнього фахівця в аграрному ВНЗuk
dc.title.alternativeFormation of the professional component of the personality of the future specialist in the agrarian universityuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf2,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.