Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудін, Володимир Юрійович-
dc.contributor.authorDudin, Volodymyr-
dc.contributor.authorБілоус, Ілля Михайлович-
dc.contributor.authorBilous, Illia-
dc.date.accessioned2024-12-14T01:17:52Z-
dc.date.available2024-12-14T01:17:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДудін В. Ю. Стенд для проведення експериментальних досліджень дискового подрібнювача зерна / В. Ю. Дудін, І. М. Білоус // Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., (Полтава, 21–22 груд. 2023 р.). – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 54–56. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10787uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10787-
dc.description.abstractПодрібнювачі зерна дискового типу відрізняються від молоткових нижчими питомими енерговитратами та вищою якістю готового продукту . Тому подальші дослідження спрямовані на підвищення ефективності роботи дискових подрібнювачів є актуальними. Podribniuvachi zerna dyskovoho typu vidrizniaiutsia vid molotkovykh nyzhchymy pytomymy enerhovytratamy ta vyshchoiu yakistiu hotovoho produktu . Tomu podalshi doslidzhennia spriamovani na pidvyshchennia efektyvnosti roboty dyskovykh podribniuvachiv ye aktualnymy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університетuk
dc.subjectподрібнювачі зерна дискового типуuk
dc.subjectpodribniuvachi zerna dyskovoho typuuk
dc.subjectнижче енерговитратиuk
dc.subjectnyzhche enerhovytratyuk
dc.subjectвища якість готового продуктуuk
dc.subjectvyshcha yakist hotovoho produktuuk
dc.titleСтенд для проведення експериментальних досліджень дискового подрібнювача зернаuk
dc.title.alternativeStend dlia provedennia eksperymentalnykh doslidzhen dyskovoho podribniuvacha zernauk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.