Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorЧурсинов, Ю.О.-
dc.contributor.authorChursynov, Yu.O.-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorПономаренко, Ю.В.-
dc.contributor.authorPonomarenko, Yu.V.-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:09:25Z-
dc.date.available2024-12-27T07:09:25Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВплив плазмохімічно активованих розчинів на процес виробництва високоякісного житнього солоду / О. А. Півоваров, Ю. О. Чурсинов, О. С. Ковальова, Ю. В. Пономаренко // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 2. – С. 45-48. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10833uk
dc.identifier.issnISSN 2306-4498-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10833-
dc.description.abstractПроведено цикл досліджень стосовно зміни енергії та здатності проростання зерна жита при використанні, як замочувальної рідини, водних розчинів оброблених контактною нерівноважною плазмою. Результати досліджень свідчать про більш активний перебіг процесу проростання зерна при використанні запропонованих плазмохімічно активованих розчинів. Крім того, було проведено дослідження вмісту цукру в зерновій сировині. - A cycle of research was conducted on changes in the energy and germination ability of rye grain when using, as a soaking liquid, aqueous solutions treated with non-equilibrium contact plasma. The research results indicate a more active course of the grain germination process when using the proposed plasma-chemically activated solutions. In addition, a study of the sugar content in grain raw materials was conducted.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут зернового господарства НААН Україниuk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectryeuk
dc.subjectжитній солодuk
dc.subjectrye maltuk
dc.subjectплазмохімічно активовані водні розчиниuk
dc.subjectplasma chemically activated aqueous solutionsuk
dc.subjectстимулятор ростуuk
dc.subjectgrowth stimulatoruk
dc.subjectпроростання зернаuk
dc.subjectgrain germinationuk
dc.subjectвміст цукруuk
dc.subjectsugar contentuk
dc.subjectпророщена зернова сировинаuk
dc.subjectgerminated grain raw materialsuk
dc.titleВплив плазмохімічно активованих розчинів на процес виробництва високоякісного житнього солодуuk
dc.title.alternativeThe influence of plasma-chemically activated solutions on the production process of high-quality rye maltuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.Стаття.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.