Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10835
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧерних, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorChernykh, Svetlana-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:43:05Z-
dc.date.available2024-12-27T07:43:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧерних С. А. Кексові напівфабрикати з додаванням солоду / С. А. Черних, О. С. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 8(173). – С. 52-54. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10835uk
dc.identifier.issnISSN 2306-4498-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10835-
dc.description.abstractКекси відносять до борошняних виробів, виготовлених із здобного тіста зі значним вмістом яйцепродуктів, цукру й жиру, а також цінних з погляду смаку наповнювачів: родзинок, цукатів, фруктів, горіхів та ін. Різноманіття наповнювачів дуже широке, але вдосконалення нових ведеться постійно. В якості нового інгредієнту було запропоновано застосувати солод. Тому науково обґрунтування їх хімічного складу шляхом внесення натуральних добавок і наповнювачів є актуальним. Солод (пророслі зерна злакових культур) широко використовується в харчовій, кондитерській, хлібопекарській, молочній, безалкогольній промисловості. Використання природної сировини (солоду) для створення виробів спеціального призначення комплексно вирішує проблему збагачення, оскільки вони в певній мірі та кількості містять біологічно активні речовини. Використання солоду для збагачення кондитерських виробів та хлібобулочних виробів амінокислотами та суттєве покращення якості продукції, вироби з додаванням солоду мають питому вагу при використанні в харчуванні людини - Cakes are flour products made from bunched dough with a high content of egg products, sugar and fat, as well as valuable from the standpoint of the taste of fillers: raisins, candied fruits, nuts, and others. The variety of fillers is very wide, but the improvement of new ones is ongoing. As a new ingredient, it was proposed to apply malt. Therefore, scientific substantiation of their chemical composition through the introduction of natural additives and fillers is relevant. Malt (sprouted grains of cereals) is widely used in food, confectionery, bakery, dairy, beer and soft drinks industries. The use of natural raw materials (malt) for the creation of special purpose products comprehensively solves the problem of enrichment, because they to some extent and quantities contain biologically active substances. The use of malt for the enrichment of confectionery and bakery products with amino acids and a significant improvement in the quality of products, malt products have a specific weight when used in human nutritionuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут зернового господарства НААН Україниuk
dc.subjectкексuk
dc.subjectcakeuk
dc.subjectнапівфабрикатuk
dc.subjectsemi-finished productuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectmalt confectioneryuk
dc.subjectпророщене зерноuk
dc.subjectsprouted grainuk
dc.subjectбіоактивоване зерноuk
dc.subjectbioactivated grainuk
dc.titleКексові напівфабрикати з додаванням солодуuk
dc.title.alternativeSemi-finished cupcakes with the addition of maltuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34.Стаття.pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.