Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.date.accessioned2025-01-01T06:17:32Z-
dc.date.available2025-01-01T06:17:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКовальова О. С. Виробництво гречаного солоду з використанням плазмохімічно активованої води / О. С. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – 2016. – № 10(206). – С. 46-48. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10842uk
dc.identifier.issnISSN 2306-4498-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10842-
dc.description.abstractГречка є цінною зерновою культурою, яка традиційно використовується для отримання борошна і круп. Проте цікавим для харчової галузі є виробництво гречаних солодів. Гречаний солод широко використовуються для виробництва напоїв бродіння, хлібобулочних виробів, солодових екстрактів та різноманітних збагачувачів харчових продуктів. Отримання якісного гречаного солоду є важливим технологічним процесом. Метою досліджень було вивчення впливу плазмохімічно активованих водних розчинів на процеси пророщування зеленої гречки. Проаналізовано перспективи використання гречаного солоду в харчовій індустрії. - Buckwheat is a valuable grain crop that is traditionally used to obtain flour and groats. However, the production of buckwheat malts is interesting for the food industry. Buckwheat malt is widely used for the production of fermented beverages, bakery products, malt extracts and various food enhancers. Obtaining high-quality buckwheat malt is an important technological process. The purpose of the research was to study the influence of plasma-chemically activated aqueous solutions on the germination processes of green buckwheat. The prospects for the use of buckwheat malt in the food industry are analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут зернових культур НААН Україниuk
dc.subjectзелена гречкаuk
dc.subjectGreen buckwheatuk
dc.subjectгречаний солодuk
dc.subjectbuckwheat maltuk
dc.subjectплазмохімічна активаціяuk
dc.subjectplasma chemical activationuk
dc.subjectводні розчиниuk
dc.subjectaqueous solutionsuk
dc.subjectінтенсивне пророщуванняuk
dc.subjectintensive germinationuk
dc.titleВиробництво гречаного солоду з використанням плазмохімічно активованої водиuk
dc.title.alternativeProduction of buckwheat malt using plasma-chemically activated wateruk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58.Стаття.pdf14,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.