Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10890
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлексюк, Максим Павлович-
dc.contributor.authorOleksiuk, Maksym Pavlovych-
dc.date.accessioned2025-01-20T14:33:42Z-
dc.date.available2025-01-20T14:33:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОлексюк М. П. Удосконалення технологічного процесу приготування рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувача : пояснювальна записка до дипломного проекту ОС «Бакалавр» : 208 , Агроінженерія / Олексюк Максим Павлович ; наук. керівник Дудін В. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10890.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10890-
dc.description.abstractВ дипломному проекті викладено наступне. У вступі представлено за-гальну характеристику досліджуваної теми та її актуальність. Проведено де-тальний аналіз господарчої діяльності підприємства, на основі якого зробле-но висновки про необхідність впровадження процесу приготування рідких кормів на відгодівельній свинофермі. Проведено огляд сучасних тенденцій у тваринництві та на цій основі виконано проектування процесу приготування та роздачі рідких кормів. Запропоновано розробку змішувача кормів, який забезпечить більш ефективне змішування компонентів корму. В рамках про-екту також запропоновано заходи з покращення умов охорони праці під час роздачі кормів. Було проведено техніко-економічне обґрунтування проекту, яке вклю-чало порівняння експлуатаційних витрат та ефективності різних систем годі-влі. Проект завершено висновками, які підсумовують основні результати ро-боти, та списком використаної літератури, що включає всі джерела, викорис-тані в процесі дослідження. Додатки містять додаткові матеріали та розраху-нки, що підтримують основну частину проекту. V dyplomnomu proekti vykladeno nastupne. U vstupi predstavleno za-halnu kharakterystyku doslidzhuvanoi temy ta yii aktualnist. Provedeno de-talnyi analiz hospodarchoi diialnosti pidpryiemstva, na osnovi yakoho zroble-no vysnovky pro neobkhidnist vprovadzhennia protsesu pryhotuvannia ridkykh kormiv na vidhodivelnii svynofermi. Provedeno ohliad suchasnykh tendentsii u tvarynnytstvi ta na tsii osnovi vykonano proektuvannia protsesu pryhotuvannia ta rozdachi ridkykh kormiv. Zaproponovano rozrobku zmishuvacha kormiv, yakyi zabezpechyt bilsh efektyvne zmishuvannia komponentiv kormu. V ramkakh pro-ektu takozh zaproponovano zakhody z pokrashchennia umov okhorony pratsi pid chas rozdachi kormiv. Bulo provedeno tekhniko-ekonomichne obgruntuvannia proektu, yake vkliu-chalo porivniannia ekspluatatsiinykh vytrat ta efektyvnosti riznykh system hodi-vli. Proekt zaversheno vysnovkamy, yaki pidsumovuiut osnovni rezultaty ro-boty, ta spyskom vykorystanoi literatury, shcho vkliuchaie vsi dzherela, vykorys-tani v protsesi doslidzhennia. Dodatky mistiat dodatkovi materialy ta rozrakhu-nky, shcho pidtrymuiut osnovnu chastynu proektu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectsvyniuk
dc.subjectвідгодівляuk
dc.subjectvidhodivliauk
dc.subjectрідкий кормuk
dc.subjectridkyi kormuk
dc.subjectзмішувачuk
dc.subjectzmishuvachuk
dc.subjectконверсіяuk
dc.subjectkonversiiauk
dc.subjectфермаuk
dc.subjectfermauk
dc.subjectтурбулентнийuk
dc.subjectturbulentnyiuk
dc.titleУдосконалення технологічного процесу приготування рідких кормів на свинофермі з розробкою змішувачаuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia ridkykh kormiv na svynofermi z rozrobkoiu zmishuvachauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олексюк М. П..pdf1,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.