Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10960
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баглай, Артем Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Bahlai, Artem | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-06T12:45:40Z | - |
dc.date.available | 2025-02-06T12:45:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Баглай А. А. Удосконалення технологічного процесу обробки підстилкового гною : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 208 Агроінженерія / Артем Анатолійович Баглай ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10960 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10960 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження. Підвищення ефективності процесу приготування компостів шляхом обґрунтування конструкції і режимів роботи розпушувача буртів. Meta doslidzhennia. Pidvyshchennia efektyvnosti protsesu pryhotuvannia kompostiv shliakhom obgruntuvannia konstruktsii i rezhymiv roboty rozpushuvacha burtiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | твердий гній | uk |
dc.subject | tverdyi hnii | uk |
dc.subject | компостування | uk |
dc.subject | kompostuvannia | uk |
dc.subject | розпушувач | uk |
dc.subject | rozpushuvach | uk |
dc.subject | бурт | uk |
dc.subject | burt | uk |
dc.subject | лопать | uk |
dc.subject | lopat | uk |
dc.title | Удосконалення технологічного процесу обробки підстилкового гною | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu obrobky pidstylkovoho hnoiu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.