Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБельц, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorBelts, Olha-
dc.date.accessioned2025-02-14T06:07:45Z-
dc.date.available2025-02-14T06:07:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБельц О. О. Удосконалення HR менеджменту в системі управління м’ясопереробною компанією : магістр. кваліфікаційна робота : 073 Менеджмент / Ольга Олександрівна Бельц ; наук. керівник Величко Олександр Петрович ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2024. – 83 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: є процес управління персоналом у ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс». Предмет дослідження: є методи, інструменти та практики HR менеджменту, які використовуються для вдосконалення управління персоналом у м’ясопереробній компанії. Метою роботи є дослідження та розробка ефективних методів і стратегій вдосконалення управління персоналом, що сприятимуть підвищенню продуктивності праці, оптимізації кадрових процесів, покращенню мотивації співробітників, а також загальному розвитку та конкурентоспроможності компанії на ринку. Obiekt doslidzhennia: ye protses upravlinnia personalom u TOV «Miasna fabryka «Favoryt Plius». Predmet doslidzhennia: ye metody, instrumenty ta praktyky HR menedzhmentu, yaki vykorystovuiutsia dlia vdoskonalennia upravlinnia personalom u miasopererobnii kompanii. Metoiu roboty ye doslidzhennia ta rozrobka efektyvnykh metodiv i stratehii vdoskonalennia upravlinnia personalom, shcho spryiatymut pidvyshchenniu produktyvnosti pratsi, optymizatsii kadrovykh protsesiv, pokrashchenniu motyvatsii spivrobitnykiv, a takozh zahalnomu rozvytku ta konkurentospromozhnosti kompanii na rynku.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectлюдські ресурсиuk
dc.subjecthuman resourcesuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectbusinessuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectmanagementuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectprocessinguk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectoptimizationuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.titleУдосконалення HR менеджменту в системі управління м’ясопереробною компанієюuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia HR menedzhmentu v systemi upravlinnia miasopererobnoiu kompaniieiuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і права. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бельц О. О..pdf797,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.