Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бельц, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Belts, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-14T06:07:45Z | - |
dc.date.available | 2025-02-14T06:07:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бельц О. О. Удосконалення HR менеджменту в системі управління м’ясопереробною компанією : магістр. кваліфікаційна робота : 073 Менеджмент / Ольга Олександрівна Бельц ; наук. керівник Величко Олександр Петрович ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2024. – 83 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11075 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: є процес управління персоналом у ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс». Предмет дослідження: є методи, інструменти та практики HR менеджменту, які використовуються для вдосконалення управління персоналом у м’ясопереробній компанії. Метою роботи є дослідження та розробка ефективних методів і стратегій вдосконалення управління персоналом, що сприятимуть підвищенню продуктивності праці, оптимізації кадрових процесів, покращенню мотивації співробітників, а також загальному розвитку та конкурентоспроможності компанії на ринку. Obiekt doslidzhennia: ye protses upravlinnia personalom u TOV «Miasna fabryka «Favoryt Plius». Predmet doslidzhennia: ye metody, instrumenty ta praktyky HR menedzhmentu, yaki vykorystovuiutsia dlia vdoskonalennia upravlinnia personalom u miasopererobnii kompanii. Metoiu roboty ye doslidzhennia ta rozrobka efektyvnykh metodiv i stratehii vdoskonalennia upravlinnia personalom, shcho spryiatymut pidvyshchenniu produktyvnosti pratsi, optymizatsii kadrovykh protsesiv, pokrashchenniu motyvatsii spivrobitnykiv, a takozh zahalnomu rozvytku ta konkurentospromozhnosti kompanii na rynku. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | людські ресурси | uk |
dc.subject | human resources | uk |
dc.subject | бізнес | uk |
dc.subject | business | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | management | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | processing | uk |
dc.subject | оптимізація | uk |
dc.subject | optimization | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | productivity | uk |
dc.title | Удосконалення HR менеджменту в системі управління м’ясопереробною компанією | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia HR menedzhmentu v systemi upravlinnia miasopererobnoiu kompaniieiu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і права. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бельц О. О..pdf | 797,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.