Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГескіна, Віра Олександрівна-
dc.contributor.authorGeskina, Vira-
dc.date.accessioned2019-03-29T11:40:15Z-
dc.date.available2019-03-29T11:40:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГескіна В. О. Формування літературно-естетичних уподобань студентів аграрних навчальних закладів / В. О. Гескіна // Університет – центр формування духовності патріотизму та інтелігентності (95-річчю ДДАЕУ присвячується) : зб.наук. пр. / редкол. : А. С. Кобець (відп. ред.) та ін. – Д. : Вид-во Придніпров’я, 2017. – Вип. 7. – С. 292-298. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1115uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1115-
dc.description.abstractУ статті розглянуто особливості формування літературно-естетичних смаків, які впливають на професійну діяльність майбутніх аграріїв та їх становлення як творчих особистостей. The article deals with the peculiarities of the formation of literary and aesthetic flavors, which affect the professional activity of future agrarians and their formation as creative personalities.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхудожня уяваuk
dc.subjectartistic imaginationuk
dc.subjectхудожньо-образне мисленняuk
dc.subjectartistic thinkinguk
dc.subjectосвітньодозвіллєва діяльністьuk
dc.subjecteducational activityuk
dc.subjectсамореалізація особистостuk
dc.subjectself-realization of personalityuk
dc.subjectмузикаuk
dc.subjectmusicuk
dc.subjectмистецтвоuk
dc.subjectartuk
dc.subjectтворчий продуктuk
dc.subjectcreative productuk
dc.titleФормування літературно-естетичних уподобань студентів аграрних навчальних закладівuk
dc.title.alternativeFormation of literature-aesthetic benefits students of agricultural educational institutionsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.