Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1164
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтик, Олег Вікторович-
dc.contributor.authorStick, Oleg-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitaly-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMikolenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2019-04-05T07:58:41Z-
dc.date.available2019-04-05T07:58:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШтик О.В. Застосування струмів НВЧ для знезараження комбіормів /О. В. Штик, В. С. Кошулько, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна – 2017. - №10 (218). – С.37–38.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1164uk
dc.identifier.issn2306 – 4498-
dc.identifier.urihttp://hipzmag.com/wp-content/uploads/2019/03/HIPZ_full_10_2017.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1164-
dc.description.abstractВивчався вплив початкової вологості комбікормів і кінцевої температури нагрівання на ступінь знезараження комбікормів в електромагнітному полі НВЧ. The influence of the initial humidity of feed and the final temperature of heating on the degree of disinfection of mixed fodders in the electromagnetic field of microwave was studieduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherООО IА «АПК-Iнформ»uk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectfodderuk
dc.subjectзнезараженняuk
dc.subjectdisinfectionuk
dc.subjectбактерицидна діяuk
dc.subjectbactericidal actionuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperatureuk
dc.subjectструми надвисокої частотиuk
dc.subjectcurrents of the supersonic frequencyuk
dc.titleЗастосування струмів НВЧ для знезараження комбікормівuk
dc.title.alternativeApplication of microwave currents for the disinfection of mixed foddersuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10_218_октябрь_2017.pdf3,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.