Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693
Назва: Ефективність застосування біопрепаратів на капусті білоголовій від лускокрилих шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnist zastosuvannia biopreparativ na kapusti biloholovii vid luskokrylykh shkidnykiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Півень, Віктор Вікторович
Piven, Viktor Viktorovych
Ключові слова: капуста білоголова
kapusta biloholova
лусокрилі шкідники
lusokryli shkidnyky
біологічні препарати
biolohichni preparaty
мікроелементи
mikroelementy
шкідники
shkidnyky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Півень В. В. Ефективність застосування біопрепаратів на капусті білоголовій від лускокрилих шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області :пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Півень Віктор Вікторович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693
Короткий огляд (реферат): Капуста – це продукт, що має практично щоденне вживання людьми, використовується для приготування перших страв (щі та борщі), салатів (свіжих), в квашеному вигляді та навіть сушеному, а древні єгиптяни її давали до столу не як повсякденну, а на десерт. На сьогодні існує велика кількість страв з капусти – від відомого борщу та голубців до солянок, бігосу, зраз, котлет, кулеб’як, мхалі. Kapusta – tse produkt, shcho maie praktychno shchodenne vzhyvannia liudmy, vykorystovuietsia dlia pryhotuvannia pershykh strav (shchi ta borshchi), salativ (svizhykh), v kvashenomu vyhliadi ta navit sushenomu, a drevni yehyptiany yii davaly do stolu ne yak povsiakdennu, a na desert. Na sohodni isnuie velyka kilkist strav z kapusty – vid vidomoho borshchu ta holubtsiv do solianok, bihosu, zraz, kotlet, kulebiak, mkhali.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень В. В..pdf951,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.