Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693
Назва: | Ефективність застосування біопрепаратів на капусті білоголовій від лускокрилих шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist zastosuvannia biopreparativ na kapusti biloholovii vid luskokrylykh shkidnykiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Півень, Віктор Вікторович Piven, Viktor Viktorovych |
Ключові слова: | капуста білоголова kapusta biloholova лусокрилі шкідники lusokryli shkidnyky біологічні препарати biolohichni preparaty мікроелементи mikroelementy шкідники shkidnyky |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Півень В. В. Ефективність застосування біопрепаратів на капусті білоголовій від лускокрилих шкідників в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області :пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Півень Віктор Вікторович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693 |
Короткий огляд (реферат): | Капуста – це продукт, що має практично щоденне вживання людьми, використовується для приготування перших страв (щі та борщі), салатів (свіжих), в квашеному вигляді та навіть сушеному, а древні єгиптяни її давали до столу не як повсякденну, а на десерт. На сьогодні існує велика кількість страв з капусти – від відомого борщу та голубців до солянок, бігосу, зраз, котлет, кулеб’як, мхалі. Kapusta – tse produkt, shcho maie praktychno shchodenne vzhyvannia liudmy, vykorystovuietsia dlia pryhotuvannia pershykh strav (shchi ta borshchi), salativ (svizhykh), v kvashenomu vyhliadi ta navit sushenomu, a drevni yehyptiany yii davaly do stolu ne yak povsiakdennu, a na desert. Na sohodni isnuie velyka kilkist strav z kapusty – vid vidomoho borshchu ta holubtsiv do solianok, bihosu, zraz, kotlet, kulebiak, mkhali. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11693 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра агрохімії. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Півень В. В..pdf | 951,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.