Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХайдаров, Гліб Олегович-
dc.contributor.authorKhaidarov, Hlib Olehovych-
dc.date.accessioned2025-04-25T04:50:54Z-
dc.date.available2025-04-25T04:50:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХайдаров Г. О. Оптимізація елементів технології захисту цибулі ріпчастої від шкідливої ентомофауни в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Хайдаров Гліб Олегович; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11735uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11735-
dc.description.abstractЦибуля – необхідний продукт у раціоні людини, і практично кожна перша страва не обходиться без цього овочу, тому і встановлений високий обсяг її вживання – 10 кг в рік для кожного. Цибуля містить і білкові речовини, і ефірні олії, і цукри, і кислоти, і вітаміни, і флавоноїди. Вживати цибулю можна і в свіжому вигляді – у салати, до перших страв, до сала, і обробленому виді (тушкованому, жареному, вареному вигляді) – як в засмажці, так і припущеному стані (за ощадливого обробітку для збереження корисних часток), а також і в сушеному – для закладання в паперові пакети зі стравами швидкого приготування. Tsybulia – neobkhidnyi produkt u ratsioni liudyny, i praktychno kozhna persha strava ne obkhodytsia bez tsoho ovochu, tomu i vstanovlenyi vysokyi obsiah yii vzhyvannia – 10 kh v rik dlia kozhnoho. Tsybulia mistyt i bilkovi rechovyny, i efirni olii, i tsukry, i kysloty, i vitaminy, i flavonoidy. Vzhyvaty tsybuliu mozhna i v svizhomu vyhliadi – u salaty, do pershykh strav, do sala, i obroblenomu vydi (tushkovanomu, zharenomu, varenomu vyhliadi) – yak v zasmazhtsi, tak i prypushchenomu stani (za oshchadlyvoho obrobitku dlia zberezhennia korysnykh chastok), a takozh i v sushenomu – dlia zakladannia v paperovi pakety zi stravamy shvydkoho pryhotuvannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectґрунтuk
dc.subjectgruntuk
dc.subjectцибуляuk
dc.subjectріпчастаuk
dc.subjectентомофаунаuk
dc.subjectentomofaunauk
dc.subjectінсектицидиuk
dc.subjectinsektytsydyuk
dc.subjectврожайuk
dc.subjectvrozhaiuk
dc.titleОптимізація елементів технології захисту цибулі ріпчастої від шкідливої ентомофауни в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia elementiv tekhnolohii zakhystu tsybuli ripchastoi vid shkidlyvoi entomofauny v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хайдаров Г. О..pdf865,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.