Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНеклеса, Євгеній Миколайович-
dc.contributor.authorNeklesa, Yevhenii-
dc.date.accessioned2025-05-31T10:15:46Z-
dc.date.available2025-05-31T10:15:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНеклеса Є. М. Вплив різних технологій на продуктивність проса в умовах Державна Установа Інститут зернових культур НААН : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістер» : 201, Агрономія / Євгеній Миколайович Неклеса; наук. кер. Василь Позняк ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра загального землеробства та грунтознавства . – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11945uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11945-
dc.description.abstractМета роботи визначити вплив різних технологій вирощування на продуктивність проса в конкретних умовах та розробити рекомендації для підвищення врожайності.Meta roboty vyznachyty vplyv riznykh tekhnolohii vyroshchuvannia na produktyvnist prosa v konkretnykh umovakh ta rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia vrozhainosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпросоuk
dc.subjectprosouk
dc.subjectпродуктивність просаuk
dc.subjectproduktyvnist prosauk
dc.subjectтехнології вирощування просаuk
dc.subjecttekhnolohii vyroshchuvannia prosauk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectvrozhainistuk
dc.titleВплив різних технологій на продуктивність проса в умовах Державна Установа Інститут зернових культур НААНuk
dc.title.alternativeVplyv riznykh tekhnolohii na produktyvnist prosa v umovakh Derzhavna Ustanova Instytut zernovykh kultur NAANuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Неклеса Є.М..pdf884,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.