Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлієв, Ельчин Бахтияр огли-
dc.contributor.authorAliiev, Elchyn-
dc.date.accessioned2025-06-04T07:37:44Z-
dc.date.available2025-06-04T07:37:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАлієв Е. Б. Оцінка фактичного рівня безвідмовності вузлів вакуумної системи молочно-доїльного обладнання / Е. Б. Алієв // Сучасні проблеми вдосконалення технічних систем і технологій у тваринництві: Вісник харківського Національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка – Харків, 2012. – Вип. 120. – С. 326-330. Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11981uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11981-
dc.description.abstractВикладена проблема технічного стану молочно-доїльного обладнання 6 порізькій області. Отримані закони розподілу ймовірності безвідмовної оботи вузлів молочно-доїльного обладнання та визначено середній час пробітку до відмови. Vykladena problema tekhnichnoho stanu molochno-doilnoho obladnannia 6 porizkii oblasti. Otrymani zakony rozpodilu ymovirnosti bezvidmovnoi oboty vuzliv molochno-doilnoho obladnannia ta vyznacheno serednii chas probitku do vidmovy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенкаuk
dc.subjectрівень безвідмовності вузлівuk
dc.subjectriven bezvidmovnosti vuzlivuk
dc.subjectвузли вакуумної системиuk
dc.subjectvuzly vakuumnoi systemyuk
dc.subjectмашинне доїнняuk
dc.subjectmashynne doinniauk
dc.subjectмолочно-доїльного обладнанняuk
dc.subjectmolochno-doilnoho obladnanniauk
dc.titleОцінка фактичного рівня безвідмовності вузлів вакуумної системи молочно-доїльного обладнанняuk
dc.title.alternativeOtsinka faktychnoho rivnia bezvidmovnosti vuzliv vakuumnoi systemy molochno-doilnoho obladnanniauk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stat_4.pdf6,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.