Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11982
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлієв, Ельчин Бахтияр огли-
dc.contributor.authorAliiev, Elchyn-
dc.date.accessioned2025-06-04T07:39:19Z-
dc.date.available2025-06-04T07:39:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛуц П.М. Результати експериментальних досліджень процесу віджимання пивної дробини двогвинтовим пресом / П.М. Луц, Е.Б. Алієв // Механізація, екологізація та конвертація біосировини в тваринництві: зб. наук. праць / Ін-т мех. тваринництва НААН. – Запоріжжя, 2011. – Вип. 2(8). – С. 205-213– Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11982uk
dc.identifier.issn2075-1591-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11982-
dc.description.abstractУ статті представлені результати експериментальних досліджень залежностей впливу техніко-технологічних параметрів роботи двогвинтового пресу на якісні, кількісні та енергетичні показники процесу віджимання пивної дробини. U statti predstavleni rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen zalezhnostei vplyvu tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv roboty dvohvyntovoho presu na yakisni, kilkisni ta enerhetychni pokaznyky protsesu vidzhymannia pyvnoi drobyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут механізації тваринництва НААНuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectanalizuk
dc.subjectдвогвинтовий пресuk
dc.subjectdvohvyntovyi presuk
dc.subjectекспериментальні залежностіuk
dc.subjecteksperymentalni zalezhnostiuk
dc.subjectпивна дробиниuk
dc.subjectpyvna drobynyuk
dc.titleРезультати експериментальних досліджень процесу віджимання пивної дробини двогвинтовим пресомuk
dc.title.alternativeRezultaty eksperymentalnykh doslidzhen protsesu vidzhymannia pyvnoi drobyny dvohvyntovym presomuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stat_6.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.