Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛєщова, Марина Олексіївна-
dc.contributor.authorLieshchova, M. O.-
dc.contributor.authorLieshchova, M. А.-
dc.contributor.authorLieshchova, M.-
dc.contributor.authorLieshchova, Maryna-
dc.contributor.authorЛевченко, Оксана Борисівна-
dc.contributor.authorLevchenko, O.-
dc.date.accessioned2019-04-16T08:28:02Z-
dc.date.available2019-04-16T08:28:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛєщова М. О. Експертиза сирокопчених ковбас різних виробників з використанням мікроструктурного методу / М. О. Лєщова, О. Б. Левченко // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК / Дніпропетровський ДАЕУ. – 2015. – Т3. – № 4. – С. 102-106. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1230.uk
dc.identifier.issn2409-9023-
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2016/03/21.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1230-
dc.descriptionЛєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152uk
dc.description.abstractПроведено ветеринарно-санітарну оцінку із визначенням органолептичних і технохімічних показників ковбас сирокопчених “Московська” виготовлених за ДСТУ 4427:2005 “Ковбаси сирокопчені та сиров’ялені” різних виробників. Методом мікроструктурного аналізу визначені якісні та кількісні показники складу сирокопчених ковбас. Встановлено, що що найкращим за органолептичними показниками та рецептурною відповідністю був зразок № 2 (ТМ “М’ясна Гільдія”), проте виявлена незадовільна якість сировини із якої виготовлений даний продукт. Проведено ветеринарно-санитарную оценку с определением органолептических и технохимический показателей колбас сырокопченых “Московская” изготовленных по ГОСТ 4427: 2005 “Колбасы сырокопченые и сыровяленые” разных производителей. Методом микроструктурного анализа определены качественные и количественные показатели состава сырокопченых колбас. Установлено, что наилучшим по органолептическим показателям и рецептурным соответствием был образец № 2 (ТМ “Мясная Гильдия”), однако обнаружено неудовлетворительное качество сырья с которой изготовлен данный продукт. A veterinary and sanitary evaluation with definition of organoleptic and technochemical indicators of crude smoked sausages “Moskovska” produced by Ukrainian State Standard 4427:2005 “Crude smoked and dry-cured sausages” was conducted of different manufacturers. It were taken with microstructure analysis qualitative and quantitative indicators of composition crude smoked sausages were identified. It was found out that the best organoleptic properties and prescription of equivalence is sample №2 (TM “Myasna Gildiya”), but it was found out unsatisfactory quality of raw material of which the product was manufactured.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський ДАЕУuk
dc.subjectякість сировиниuk
dc.subjectquality raw materialsuk
dc.subjectветеринарно-санітарна оцінкаuk
dc.subjectveterinary and sanitary evaluationuk
dc.subjectковбаси сирокопченіuk
dc.subjectcrude smoked sausagesuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorganoleptic propertiesuk
dc.subjectмікроструктурний аналізuk
dc.subjectmicrostructure analysisuk
dc.titleЕкспертиза сирокопчених ковбас різних виробників з використанням мікроструктурного методуuk
dc.title.alternativeЭкспертиза сырокопченых колбас разных производителей с использованием микроструктурного методаuk
dc.title.alternativeExamination of raw sausages of different manufactures using the microstructure methoduk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лєщова Левченко.pdf415,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.