Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12409
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овсянніков, М. М. | - |
dc.contributor.author | Ovsiannikov, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-02T09:52:47Z | - |
dc.date.available | 2025-09-02T09:52:47Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Овсянніков М. М. Аналіз технології вирощування струмкової форелі (пструга) Salmo trutta в умовах форелевого господарства «Стара Вага» Іршавського району Закарпатської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Овсянніков М. М. ; наук. керівник Булейко А. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2025. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12409. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12409 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота висвітлена в основних розділах: вступу, огляду літератури, умов проведення досліджень, матеріалів та методів виконання роботи, власних результатів досліджень. Було проведено власні дослідження, які висвітлені в четвертому розділі власних досліджень. Було детально проаналізовано технології вирощування струмкової форелі (пструга) Salmo trutta в умовах форелевого господарства «Стара Вага» Іршавського району Закарпатської області. Форелеве господарство «Стара Вага» розташоване в селі Бронька Іршавського району Закарпатської області на висоті 450 м над рівнем моря. Це повносистемне підприємство спеціалізується на вирощуванні струмкової форелі (Salmo trutta) в умовах гірської місцевості. За результатами гідрохімічного аналізу якості води, що використовується в господарстві, встановлено, що протягом досліджуваного періоду її показники відповідали нормам, установленим для вирощування лососевих видів риб. Технологічна схема відтворення лососевих у господарстві охоплює основні етапи та процеси, які відповідають загальноприйнятим стандартам вирощування цих видів в умовах аквакультури. The qualification work is structured into the main sections: introduction, literature review, research conditions, materials and methods, and original research results. The original research is detailed in the fourth section. A thorough analysis of the technology for rearing brook trout (Salmo trutta) at the “Stara Vaga” trout farm in Irshava District, Zakarpattia Region, was conducted. The “Stara Vaga” trout farm is located in the village of Bronka, Irshava District, Zakarpattia Region, at an altitude of 450 meters above sea level. This full-cycle enterprise specializes in rearing brook trout (Salmo trutta) in mountainous conditions. Based on the results of the hydrochemical analysis of the water used at the farm, it was established that its quality parameters complied with the standards set for rearing salmonid fish species during the study period. The technological scheme for salmonid reproduction at the farm encompasses the main stages and processes that align with generally accepted standards for rearing these species in aquaculture conditions. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | вирощування струмкової форелі | uk |
dc.subject | vyroshchuvannia strumkovoi foreli | uk |
dc.subject | рибопродуктивність ставів | uk |
dc.subject | ryboproduktyvnist staviv | uk |
dc.subject | струмкова форель | uk |
dc.subject | Salmo trutta fario | uk |
dc.title | Аналіз технології вирощування струмкової форелі (пструга) Salmo trutta в умовах форелевого господарства «Стара Вага» Іршавського району Закарпатської області | uk |
dc.title.alternative | Analysis of the Technology for Rearing Brook Trout (Salmo trutta) at the “Stara Vaga” Trout Farm in Irshava District, Zakarpattia Region | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсянніков М. М..pdf | 923,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.