Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалущак, Наталія Євгенівна-
dc.contributor.authorHalushchak, Nataliia Yevhenivna-
dc.date.accessioned2025-09-03T07:56:41Z-
dc.date.available2025-09-03T07:56:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГалущак Н. Є. Технологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Галущак Наталія Євгенівна ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2025. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12420.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12420-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота має об’єм 57 стор., містить 5 розділів, 10 рисунків, 4 таблиці, 27 літературних джерел. Зміст роботи викладений у вступі, огляді літератури, представлені матеріал, умови і методика виконання роботи, результати досліджень, заходи з охорони довкілля та охорони праці. У роботі представлено аналіз структури стада, породних особливостей худоби, продуктивності, відтворювальної здатності, умов годівлі та утримання у СПП «Чумаки». Встановлено, що утримання корів безприв’язно боксовим способом сприяє реалізації генетичного потенціалу до високих надоїв та задовільних показників відтворення. Проаналізовано технологію доїння та первинної обробки молока. Виявлено резерви удосконалення у сфері ефективного управління генетичним потенціалом стада та впровадженням сучасних технологій відтворення тварин. The qualification work has a volume of 57 pages, contains 5 chapters, 10 figures, 4 tables, 27 references. The content of the work is set out in the introduction, literature review, material, conditions and methods of work, research results, environmental protection and labor protection measures are presented. The paper presents an analysis of the herd structure, breed characteristics of cattle, productivity, reproductive ability, feeding and housing conditions at the Chumaki SPP. It was established that keeping cows in a loose box method contributes to the realization of genetic potential for high milk yields and satisfactory reproduction rates. The technology of milking and primary milk processing was analyzed. Reserves for improvement were identified in the field of effective management of the genetic potential of the herd and the implementation of modern animal reproduction technologies.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectдоїння корівuk
dc.subjectmilking cowsuk
dc.subjectмолочне скотарствоuk
dc.subjectdairy cattle breedinguk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectвідтворювальна здатність,uk
dc.subjectreproductive capacityuk
dc.subjectтехнологія утриманняuk
dc.subjecthousing technologyuk
dc.titleТехнологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галущак Н. Є..pdf794,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.