Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12422
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Глухий, Олександр Сергiйович | - |
dc.contributor.author | Hlukhyi, Oleksandr Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-03T08:22:22Z | - |
dc.date.available | 2025-09-03T08:22:22Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Глухий О. С. Технологія розведення молочної худоби у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Глухий Олександр Сергiйович ; наук. керівник Черненко О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12422. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12422 | - |
dc.description.abstract | Робота виконана на 63 сторінках і включає в себе 11 таблиць та 6 рисунків. У процесі виконання роботи було опрацьовано 26 джерел літератури. Зміст кваліфікаційної роботи включає: вступ; огляд літератури; матеріал, умови і методика виконання роботи; результати досліджень; охорона навколишнього середовища; охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях; висновки; пропозиції; список використаних джерел. У основному розділі роботи представлено породний, віковий склад стада, структуру стада, годівлю тварин, розведення тварин, гігієну великої рогатої худоби, продуктивні та відтворювальні якості тварин. Запропоновано продовжити інтеграцію системи Dairy Comp із сучасними автоматизованими алгоритмами аналізу даних та розширити раціон за рахунок введення нових білково-мінеральних добавок та альтернативних джерел енергії, що підвищить ефективність експлуатації та продуктивність тварин. The work is completed on 63 pages and includes 11 tables and 6 figures. In the process of completing the work, 26 sources of literature were processed. The content of the qualification work includes: introduction; literature review; material, conditions and methods of work; research results; environmental protection; labor protection and safety in emergency situations; conclusions; proposals; list of sources used. The main section of the work presents the breed, age composition of the herd, herd structure, animal feeding, animal breeding, cattle hygiene, productive and reproductive qualities of animals. It is proposed to continue the integration of the Dairy Comp system with modern automated data analysis algorithms and expand the diet by introducing new protein and mineral supplements and alternative energy sources, which will increase the efficiency of operation and animal productivity. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | відтворювальна здатність | uk |
dc.subject | reproductive | uk |
dc.subject | молочне скотарство | uk |
dc.subject | dairy cattle breeding | uk |
dc.subject | технологія розведення | uk |
dc.subject | breeding technology | uk |
dc.subject | утримання | uk |
dc.subject | maintenance | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | productivity | uk |
dc.title | Технологія розведення молочної худоби у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia rozvedennia molochnoi khudoby u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Глухий О. С..pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.