Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12425
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДекарчук, Діана Олександрівна-
dc.contributor.authorDekarchuk, Diana Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2025-09-03T08:42:36Z-
dc.date.available2025-09-03T08:42:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДекарчук Д. О. Особливості вирощування помісного та гібридного молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Декарчук Діана Олександрівна ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12425.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12425-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто особливості вирощування молодяку свиней. Проаналізовано параметри продуктивності. Окрему увагу приділено показниками росту і розвитку свиней. The paper examines the peculiarities of rearing young pigs. Productivity parameters are analyzed, with particular attention given to growth and development indicators.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectpigsuk
dc.subjectмолоднякuk
dc.subjectyoung stockuk
dc.subjectрістuk
dc.subjectgrowthuk
dc.titleОсобливості вирощування помісного та гібридного молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti vyroshchuvannia pomisnoho ta hibrydnoho molodniaku svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Декарчук Д. О..pdf639,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.