Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12432
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левіцький, А. А. | - |
dc.contributor.author | Levitskyi, A. A. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-03T10:13:32Z | - |
dc.date.available | 2025-09-03T10:13:32Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Левіцький А. А. Особливості вирощування молодняку свиней у приватному підприємстві “Затишне Агро” Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Левіцький А. А. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2025. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12432. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12432 | - |
dc.description.abstract | Сучасне значення виробництва свинини полягає в тому, що свинина є одним з основних джерел білка для населення в багатьох країнах. Вона займає важливе місце в харчовій промисловості через свою високу поживну цінність і широкий попит на ринку. Сучасне свинарство активно застосовує інновації в генетиці, годівлі, ветеринарії та автоматизації процесів, що дозволяє підвищити ефективність виробництва, знизити витрати та покращити якість продукції. Годівля є одним із основних факторів, що визначають ефективність виробництва свинини. Правильний раціон і збалансоване харчування значно впливають на здоров'я, ріст, розвиток та продуктивність свиней. Загалом, сучасне виробництво свинини має величезне значення для глобальної продовольчої безпеки, економіки та розвитку сільського господарства, адже воно забезпечує людей доступним, смачним і поживним продуктом, а також сприяє сталому розвитку аграрного сектору. Саме цій темі і була присвячена кваліфікаційна робота. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Бакалавр виконана на 49 сторінках машинописного тексту, містить 9 таблиць, 3 рисунки, 14 літературних джерел. The modern significance of pork production lies in the fact that pork is one of the main sources of protein for the population in many countries. It occupies an important place in the food industry due to its high nutritional value and wide market demand. Modern pig farming actively applies innovations in genetics, feeding, veterinary medicine, and process automation, which allows for increased production efficiency, reduced costs, and improved product quality. Feeding is one of the main factors determining the efficiency of pork production. Proper diet and balanced nutrition significantly affect the health, growth, development and productivity of pigs. Overall, modern pork production is of great importance for global food security, the economy, and agricultural development, as it provides people with an affordable, tasty, and nutritious product, and also contributes to the sustainable development of the agricultural sector. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | збереженість | uk |
dc.subject | safety | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | compound feed | uk |
dc.subject | поросяти-сисуни | uk |
dc.subject | suckling piglets | uk |
dc.subject | порося на дорощуванні | uk |
dc.subject | growing piglet | uk |
dc.subject | раціон | uk |
dc.subject | diet | uk |
dc.subject | жива маса | uk |
dc.subject | live weight | uk |
dc.title | Особливості вирощування молодняку свиней у приватному підприємстві “Затишне Агро” Кам’янського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Osoblyvosti vyroshchuvannia molodniaku svynei u pryvatnomu pidpryiemstvi “Zatyshne Ahro” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левіцький А. А..pdf | 671,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.