Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОліферов, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorOliferov, Andrii Andriiovych-
dc.date.accessioned2025-09-03T10:49:35Z-
dc.date.available2025-09-03T10:49:35Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОліферов А. А. Технологія виробництва свинини в приватному підприємстві «ПОРКЛАНД» Вільнянського району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Оліферов Андрій Андрійович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12436.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12436-
dc.description.abstractОб’єм кваліфікаційної роботи включає 60 сторінок, складається з 6 розділів, містить 11 таблиць, з використанням 35 літературних джерел. Наведено результати комплексного аналізу виробничих показників та технології виробництва свинини в ПП «ПОРКЛАНД», яке спеціалізується на відгодівлі помісного молодняку свиней, отриманого від схрещування свиноматок великої білої породи з плідниками ландрас. Раціонально організована технологія утримання та годівлі забезпечують високі середньодобові прирости молодняку: на дорощуванні – до 565,5 г, відгодівлі – до 584,4 г, що дає можливість завершувати її за 104-119 днів, при досягненні живої маси тварин 103,6-105,6 кг. The volume of the qualification work includes 60 pages, consists of 6 sections, contains 11 tables, using 35 literary sources. The results of a comprehensive analysis of production indicators and pork production technology at the PORKLAND PE, which specializes in fattening crossbred young pigs obtained from crossing Large White breed sows with Landrace sires, are presented. Rationally organized technology of keeping and feeding ensure high average daily gains of young pigs: during rearing - up to 565.5 g, fattening - up to 584.4 g, which makes it possible to complete it in 104-119 days, when reaching a live weight of animals of 103.6-105.6 kg.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвідгодівельний молодняк свинейuk
dc.subjectfattening young pigsuk
dc.subjectвелика біла породаuk
dc.subjectlarge white breeduk
dc.subjectландрасuk
dc.subjectlandraceuk
dc.subjectсвиноматкиuk
dc.subjectsowsuk
dc.titleТехнологія виробництва свинини в приватному підприємстві «ПОРКЛАНД» Вільнянського району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva svynyny v pryvatnomu pidpryiemstvi «PORKLAND» Vilnianskoho raionu Zaporizkoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оліферов А. А..pdf515,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.