Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрмоленко, Марія Євгеніївна-
dc.contributor.authorYermolenko, Mariia Yevheniivna-
dc.date.accessioned2025-10-01T07:45:15Z-
dc.date.available2025-10-01T07:45:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЄрмоленко М. Є. Удосконалення механізації органічного землеробства з розробкою машини для подрібнення рослинних залишків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Єрмоленко Марія Євгеніївна; наук. керівник Кобець Анатолій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин. –Дніпро, 2025. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12657uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12657-
dc.description.abstractМетою даної роботи є удосконалення механізації органічного землеробства з розробкою машини для подрібнення рослинних залишків. Metoiu danoi roboty ye udoskonalennia mekhanizatsii orhanichnoho zemlerobstva z rozrobkoiu mashyny dlia podribnennia roslynnykh zalyshkiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectорганічне землеробствоuk
dc.subjectorhanichne zemlerobstvouk
dc.subjectрослинні решткиuk
dc.subjectroslynni reshtkyuk
dc.subjectмульчуванняuk
dc.subjectmulchuvanniauk
dc.subjectподрібнювачuk
dc.subjectpodribniuvachuk
dc.subjectгнійuk
dc.subjecthniiuk
dc.titleУдосконалення механізації органічного землеробства з розробкою машини для подрібнення рослинних залишківuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia mekhanizatsii orhanichnoho zemlerobstva z rozrobkoiu mashyny dlia podribnennia roslynnykh zalyshkivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмоленко М. Є..pdf1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.