Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOnyshchenko, O. M.-
dc.contributor.authorОнищенко, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorByelikov, E. S.-
dc.contributor.authorБєліков, Євгеній Сергійович-
dc.contributor.authorDvoretsky, A. I.-
dc.contributor.authorДворецький, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorRozhkov, V.-
dc.contributor.authorRozhkov, V. V.-
dc.contributor.authorРожков, Володимир Вікторович-
dc.date.accessioned2019-05-21T11:04:33Z-
dc.date.available2019-05-21T11:04:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationEvaluation of the environmental impact of different methods of carp production in Petrykivskiy fish farm / O. M. Onyshchenko, E. S. Byelikov, A. I. Dvoretsky, V. V. Rozhkov // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК / Дніпропетровський ДАЕУ. – 2017. – Т 5. – № 3. – C. 16-24. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1329.uk
dc.identifier.issn2409-9023 (Online)-
dc.identifier.urihttps://bulletin-biosafety.com/index.php/journal/article/view/152-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1329-
dc.description.abstractEnvironmental impacts of different systems of pond carp culturing - extensive (mainly on natural food) and intensive. For each production system, main qualitative features of production cycle are regarding their impacts: physic-chemical and biological with regard to the production technology. The feeds, especially fish meal, were the main impact contributor and were considered in aspect using of fossil fuels and biotic resources for their production and application. Порівняно різні виробничі системи отримання товарної маси коропа у ставках при вирощуванні екстенсивним (переважно на природних кормах) та інтенсивним способами. Для кожної виробничої системи наведені основні якісні показники виробництва співвіднесені на одиницю отриманної товарної маси риби. Визначений їх вплив на навколишнє середовище, а саме фізико-хімічні та біологічні зміни за різних технологій вирощування товарного коропа, як основного виду в аспекті негативного впливу годівлі риби. Серед основних ресурсів необхідних длявиробництва товарної маси коропа слід виділити: сільськогосподарські землі, воду, сонячну енергію, основні біогенні елементи (азот, фосфор, оліго-елементи та мікроелементи), викопну енергію палив, біотичні ресурси, що використовуються, здебільшого, для виробництва сировини для комбікормів.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДніпропетровський ДАЕУuk
dc.subjectaquafeeduk
dc.subjectкорми для рибuk
dc.subjectaquacultureuk
dc.subjectаквакультураuk
dc.subjectlife cycle assessmentuk
dc.subjectоцінка життєвих циклівuk
dc.subjectfishponduk
dc.subjectставокuk
dc.subjectfood organismsuk
dc.subjectхарчові організмиuk
dc.titleEvaluation of the environmental impact of different methods of carp production in Petrykivskiy fish farmuk
dc.title.alternativeОцiнка рiзних систем годiвлi карпа та їх вплив на навколишне середовище у господарствi Петрикiвського рибгоспуuk
dc.title.alternativeОценивание разных систем кормления карпа и их влияние на окружающую среду в хозяйстве Петриковского рыбхозаuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf991,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.