Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/134
Назва: | Методологія оцінки ліквідності та платоспроможності сільськогосподарських підприємств |
Інші назви: | Methodology for assessing liquidity and solvency of agricultural enteprises |
Автори: | Халатур, Світлана Миколаївна Khalatur, Svitlana Бровко, Лариса Іванівна Brovko, Larisa Моруга, Тетяна Олексіївна Moruga, Tetyana |
Ключові слова: | ліквідність liquidity платоспроможність solvency сільське господарство agriculture показники indicators оцінка evaluation |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України, ТОВ `Редакція журналу `Економіка та держава` |
Бібліографічний опис: | Халатур С. М. Методологія оцінки ліквідності та платоспроможності сільськогосподарських підприємств / С. М. Халатур, Л. І. Бровко, Т. О. Моруга // Економіка та держава. – 2017. – №12. – С. 56-60. |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено економічну сутність понять "ліквідність" та " платоспроможність", розглядаються методичні засади оцінки платоспроможності підприємства. Проаналізовано показники ліквідності аграрних підприємств та досліджено чинники, що зумовили їх зміни. Запропоновано основні напрями підвищення платоспроможності підприємства. The economic essence of concepts "liquidity" and "solvency" is studied in the article, methodical bases of an estimation of solvency of the enterprise are considered. The liquidity indicators of agrarian enterprises are analyzed and the factors that caused their changes are investigated. The main directions of increasing the company's solvency are proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.economy.in.ua/pdf/12_2017/13.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/134 |
ISSN: | 2306-6806 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13.pdf | 241,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.