Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлєксєєв, Михайло Юрійович-
dc.contributor.authorAlekseev, Mikhail-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitaly-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorOleksiyenko, Vadim-
dc.date.accessioned2019-09-24T11:59:39Z-
dc.date.available2019-09-24T11:59:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОгляд конструктивних особливостей установки для обмолоту початків кукурудзи насіннєвого призначення / М. Ю. Алєксєєв, В. С. Кошулько, В. О. Олексієнко // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет. -2019.- С. 132-134.-Код доступу: https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/8a4f9444-dbac-44fd-aab4-7e3f5b0707bd/%d0%9a% d0%b2.pdfuk
dc.identifier.issn2078-0877-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1635-
dc.description.abstractЗапропоновано конструкцію установки для обмолоту початків кукурудзи. The design of the plant for threshing the corn root has been proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk
dc.subjectкукурудза,uk
dc.subjectсorn,uk
dc.subjectобмолот,uk
dc.subjectthreshing,uk
dc.subjectпочатки,uk
dc.subjectstarters,uk
dc.subjectустановка барабанного типу,uk
dc.subjectdrum type installation,uk
dc.subjectпасивний спосіб знімання обгортокuk
dc.subjectpassive way of removing wrapsuk
dc.titleОгляд конструктивних особливостей установки для обмолоту початків кукурудзи насіннєвого призначенняuk
dc.title.alternativeAn overview of the structural features of the plant for threshing the seeds of corn seedsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошулько - Олекксієнко-Алєксєєв.pdf622,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.