Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1776
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДробот, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorDrobot, S. I.-
dc.date.accessioned2019-11-07T08:30:00Z-
dc.date.available2019-11-07T08:30:00Z-
dc.date.issued2018-10-
dc.identifier.citationДробот С. І. Стан мікроклімату в приміщенні для дорощування поросят / С. І. Дробот // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали V міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 25-26 жовт. 2018 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2018. – С. 86-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1776.uk
dc.identifier.isbn978-617-620–282–0-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1776-
dc.description.abstractВстановлено, що мікроклімат в приміщеннях для поросят упродовж року зазнає істотних сезонних коливань, що потрібно враховувати при розробці заходів щодо нормалізації стану повітряного середовища в період їх дорощування. It has been established that the microclimate in the premises for piglets is subject to significant seasonal fluctuations during the year, which should be taken into account when developing measures to normalize the state of the air environment during their growing.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПодільський держ. аграрно-технічн. ун-тuk
dc.subjectтеплий і перехідний сезонuk
dc.subjectwarm and the transitional seasonsuk
dc.subjectпоросятаuk
dc.subjectpigletsuk
dc.subjectдорощуванняuk
dc.subjectrearinguk
dc.subjectмікрокліматuk
dc.subjectmicroclimateuk
dc.titleСтан мікроклімату в приміщенні для дорощування поросятuk
dc.title.alternativeThe microclimate in the room for growing pigletsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf99,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.