Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1813
Назва: Оцінювання стану повітряного середовища в корівнику за допомогою температурно-вологісного індексу
Інші назви: Assessment of the state of the air in the barn using the temperature and humidity index
Автори: Фролов, Микита Станіславович
Frolov, M. S.
Ключові слова: температурно-вологісний індекс
temperature and humidity index
корівник
barn
температура
temperature
відносна вологість
relative humidity
Дата публікації: жов-2019
Видавництво: Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т
Бібліографічний опис: Фролов М. С. Оцінювання стану повітряного середовища в корівнику за допомогою температурно-вологісного індексу / М. С. Фролов // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали VІ міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 29-30 жовт. 2019 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2019. – С. 158-159. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1813.
Короткий огляд (реферат): За результатами досліджень було встановлено, що температурно-вологісний стан в полегшеному корівнику відрізнявся від зовнішнього середовища. Різниця між середнім значенням ТНІ в приміщенні і зовні складала 1,5 од., за максимальної різниці між окремими його частинами впродовж доби в 1,6–5,1 од., що необхідно враховувати при нормалізації мікроклімату в приміщенні. According to research it was found that the temperature-humidity state in the uninsulated barn was different from the external environment. The difference between the average THI value in the room and outside was 1.5 units, with a maximum difference between its individual parts during the day of 1.6–5.1 units.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1813
ISBN: 978-617-620-305-6
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf101,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.