Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМусіч, Ольга Іванівна-
dc.contributor.authorMusich, Olga-
dc.contributor.authorMusich, O.-
dc.contributor.authorMusich, O. I.-
dc.contributor.authorНепорочна, О. Т.-
dc.contributor.authorNeporochna, O. T.-
dc.date.accessioned2020-01-20T09:17:15Z-
dc.date.available2020-01-20T09:17:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМусіч О. І. Вплив органічного селену на хімічний та жирнокислотний склад грудних м’язів курей-несучок / О. І. Мусіч, О. Т. Непорочна // Аграрна наука та харчові технології : зб. наук. пр. / Вінницький НАУ. – 2018. – Вип. 2(101). – С. 52-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1827.uk
dc.identifier.issn2616-72ВХ-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1827-
dc.description.abstractПроведено дослідження впливу Сел-Плексу – селеновмістної органічної кормової добавки мікробіологічного походження – на хімічний та жирнокислотний склад грудних м’язів курей-несучок породи Ломанн Браун. Встановлено, що використання органічного селену в складі комбікормів для курей-несучок призводить до накопичення арахідонової, лаурінової, миристинової, тридеканової, пальмітинової жирних кислот, знижує калорійність м’яса. Проведено исследование влияния Cел-Плекса - селеносодержащей органической кормовой добавки микробиологического происхождения - на химический, аминокислотный и жирнокислотный состав грудных мышц кур-несушек породы Ломанн Браун. Установлено, что применение органического селена в составе комбикормов для кур-несушек приводит к накоплению арахидоновой, лауриновый, миристиновои, маргариновой, пальмитиновая жирных кислот, снижает калорийность мяса. It was studied the influence of organic selenium – a source of amino acids, micronutrients and vitamins – on the chemical, amino-acid and fatty acid profile of pectoral muscles in hens Lohmann Brown breed. It is established that the use of organic selenium in the composition of mixed fodders for laying hens leads to the accumulation of arachidonic, lauric, myristic, margarine, palmitic fatty acids, and reduces caloric content of meat.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВінницький НАУuk
dc.subjectжирні кислотиuk
dc.subjectamino acidsuk
dc.subjectкури-несучкиuk
dc.subjectlaying hensuk
dc.subjectорганічний селенuk
dc.subjectorganic seleniumuk
dc.subjectкалорійністьuk
dc.subjectfatty acidsuk
dc.titleВплив органічного селену на хімічний та жирнокислотний склад грудних м’язів курей-несучокuk
dc.title.alternativeВлияние органического селена на химический и жирнокислотный состав грудных мышц кур-несушекuk
dc.title.alternativeInfluence of organic seleniumon chemical and fatty acid profile of pectoral muscles in laying hensuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Весь збірник 2(101),2018 (5)-52-60.pdf344,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.