Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2060
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.contributor.authorІжболдіна, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorIzhboldina, O. O.-
dc.contributor.authorIzhboldina, O.-
dc.contributor.authorIzhboldina, Е. А.-
dc.contributor.authorIzhboldina, Н.-
dc.contributor.authorIzhboldina, Е.-
dc.contributor.authorIzhboldina, Olena-
dc.date.accessioned2020-04-23T23:15:09Z-
dc.date.available2020-04-23T23:15:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОріщук О. С. Вплив активних дріжджів на продуктивні показники курей-несучок / О. С. Оріщук, С. В. Цап, О. О. Іжболдіна // Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Білоцерківський НАУ. – 2019. – № 2(150). – С. 64-70. – Режим доступу :uk
dc.identifier.issn2310-9289 (print)-
dc.identifier.issn2415-7635 (online)-
dc.identifier.urihttp://tvppt.btsau.edu.ua/uk/content/vplyv-aktyvnyh-drizhdzhiv-na-pokaznyky-produktyvnosti-kurey-nesuchok-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2060-
dc.descriptionОріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Іжболдіна Олена Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-8816-2228uk
dc.description.abstractНаведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні ознаки яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Представлено амінокислотний та хімічний склад дріжджів. Птицю (n=250) було розподілено на 5 груп залежно від вмісту в раціоні активних дріжджів. Замість аналогічної кількості соєвої макухи вводили активні дріжджі у кількості 0,02, 0,04, 0,06 та 0,08 %. Годівлю піддослідних курей здійснювали двічі на добу повнораціонними комбікормами. Птицю утримували в трьохярусній клітковій батареї типу БКН-3А. Всі групи упродовж дослідного періоду, який тривав 180 діб, отримували повнораціонний комбікорм, переважно із зернових кормів. Метою досліджень було встановити амінокислотний та хімічний склад активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae та їх вплив на продуктивність і морфологічні показники яєць курей. The results of the studying of active yeasts Saccharomy cescerevisiae influence on the egg-laying capacity and morphological characteristics of the hens "NOVOgen brown" breed eggs are presented. The nutritional intervention of active yeast Saccharomy cescerevisiae in laying hens diet allowed to increase egg-laying capacity by 3.7-6.6% and improve the morphological composition of the eggs. However, feed conversion in experimental groups was by 5.1-7.9% lower in relation to the control group.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherБілоцерківський НАУuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectкуриuk
dc.subjectchickensuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectcompound feeduk
dc.subjectамінокислотний склад Saccharomy cescerevisiaeuk
dc.subjectamino acid composition of Saccharomy cescerevisiaeuk
dc.titleВплив активних дріжджів на продуктивні показники курей-несучокuk
dc.title.alternativeThe effect of active yeast on the productive performance of chicken-liversuk
dc.typeArticleuk
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-64-70-
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The effect of active yeast on the performance of laying hens.pdf5,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.