Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2264
Назва: Адаптивність і стабільність сортів ячменю ярого за показниками продуктивності
Інші назви: Adaptability and stability of spring barley varieties in terms of productivity
Автори: Ващенко, Володимир Васильович
Vaschenko, Volodimir
Шевченко, Олександра Олександрівна
Shevchenko, Oleksandra
Ключові слова: екологічна адаптивність
environmental adaptability
ячмінь ярий
spring barley
ознаки продуктивності
signs of productivity
Дата публікації: 2013
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ващенко В. В. Адаптивність і стабільність сортів ячменю ярого за показниками продуктивності / В. В. Ващенко, О. О. Шевченко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. - 2013. - № 1. - С. 11-15. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2264
Короткий огляд (реферат): Наведено аналіз екологічної адаптивності та стабільності сортів ячменю ярого за показниками продуктивності під впливом змін навколишнього середовища. Оцінка і розподіл за рангами величин пластичності і стабільності дозволили виділити екологічно адаптовані генотипи за масою 1000 зерен і кількістю зерен з рослини. The analysis of ecological adaptability and stability of spring barley varieties is given in terms of productivity under the influence of environmental changes. Rating and the distribution by rank of the values ​​of plasticity and stability allowed to distinguish ecologically adapted genotypes by weight of 1000 grains and number of grains from a plant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2013_1_4
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2264
ISSN: 2617-6106
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vddau_2013_1_4.pdf806,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.