Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирпа, Микола Якович-
dc.contributor.authorKirpa, Mykola-
dc.contributor.authorПащенко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorPashchenko, Nataliya-
dc.contributor.authorСкотар, Світлана Олексіївна-
dc.contributor.authorSkotar, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-05-25T08:34:49Z-
dc.date.available2020-05-25T08:34:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКирпа М. Я. Пофракційне сепарування та повітряно-теплове обігрівання насіння пшениці озимої / М. Я. Кирпа, Н. О. Пащенко, С. О. Скотар // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2013. - № 4. - С. 37-41. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2277uk
dc.identifier.issn2311-6609-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2013_4_12-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2277-
dc.description.abstractThe peculiarities of the influence of separation on the size and quality of seeds of different varieties are clarified winter wheat. In order to improve the quality of seeds, it is advisable to separate of seed material on fraction of 2,5х20 mm and more with weight of 1000 grains over 40 g. Presowing air-thermal heating is an effective measure to increase germination energy and laboratory germination of seeds.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут сільського господарства степової зони Національної академії наук Україниuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectwheatuk
dc.subjectякість насінняuk
dc.subjectseed quality,uk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparationuk
dc.subjectфракціїuk
dc.subjectfractionsuk
dc.subjectповітряно-теплове обігріванняuk
dc.subjectair-thermal heatinguk
dc.titleПофракційне сепарування та повітряно-теплове обігрівання насіння пшениці озимоїuk
dc.title.alternativeFractional separation and air-thermal heating of winter wheat seedsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2013_4_12.pdf231,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.