Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирпа, Микола Якович-
dc.contributor.authorKirpa, Mykola-
dc.contributor.authorСкотар, Світлана Олексіївна-
dc.contributor.authorSkotar, Svitlana-
dc.contributor.authorПащенко, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorPashchenko, Nataliya-
dc.contributor.authorСтюрко, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorStyurko, Marina Alexandrovna-
dc.date.accessioned2020-05-25T09:40:57Z-
dc.date.available2020-05-25T09:40:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКирпа М. Я. Наукові принципи і методи збереження якості насіння зернових культур / М. Я. Кирпа, Н. О. Пащенко, С. О. Скотар, М. О. Стюрко // Зрошуване землеробство. - 2013. - Вип. 60. - С. 93-97. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2279uk
dc.identifier.issn2410-3044-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/Zz_2013_60_36-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2279-
dc.description.abstractМетою роботи було проаналізувати систему методів зберіган- ня насіння та встановити їх ефективність залежно від наукових принципів збереження продукції. In order to bots was to analyze the system of storage methods seeds and establish their effectiveness depending on scientific principles of product preservation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут землеробства південного регіону Української академії аграрних наукuk
dc.subjectякість насіння зернових культурuk
dc.subjectSeed quality of cerealsuk
dc.subjectоптимізована система зберігання насінняuk
dc.subjectoptimized seed storage systemuk
dc.titleНаукові принципи і методи збереження якості насіння зернових культурuk
dc.title.alternativeScientific principles and methods of preserving the quality of seeds of cerealsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zz_2013_60_36.pdf361,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.