Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГасанова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorGasanova, Iryna-
dc.contributor.authorПедаш, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorPedash, Olexandr-
dc.contributor.authorКонопльова, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorKonoplʹova, Yevheniya-
dc.contributor.authorНоздріна, Наталія Леонідівна-
dc.contributor.authorNozdrina, Nataliya-
dc.contributor.authorКозельський, О.М.-
dc.contributor.authorKozelʹsʹkyy, О.-
dc.date.accessioned2020-05-26T09:28:56Z-
dc.date.available2020-05-26T09:28:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГасанова І. І. Якість зерна пшениці озимої в північному Степу / І. І. Гасанова, О. О. Педаш, Є. Л. Конопльова, Н. Л. Ноздріна, О. М. Козельський // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2013. - № 5. - С. 51-57. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2296uk
dc.identifier.issn2311-6609-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2013_5_14-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2296-
dc.description.abstractДослідження проведені в умовах північного Степу виявили певні особливості в формуванні якості зерна сучасних сортів пшениці озимої по чорному пару та після ячменю ярого. Встановлені оптимальні дози мінеральних добрив, при внесенні яких можливо одержати продовольче зерно 3- го класу якості після стерньового попередника, а також визначена ефективність захисту посівів пшениці від клопа шкідливої черепашки та доцільність позакореневих підживлень карбамідом. З'ясо- вано, які сорти найменше втрачають якість зерна при перестоюванні хлібів на пні. Studies conducted in the northern steppe have revealed certain features in the formation grain quality of modern varieties of winter wheat on black steam and after spring barley. Installed optimal doses of mineral fertilizers, with the application of which it is possible to obtain food grain 3- quality class after the stubble predecessor, as well as the effectiveness of crop protection wheat from bedbugs and the feasibility of foliar urea fertilization. Zyaso- which varieties lose the least quality of grain when stale bread on the stump.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут сільського господарства степової зони Національної академії наук Україниuk
dc.subjectпшениця озимаuk
dc.subjectwinter wheatuk
dc.subjectпопередникuk
dc.subjectprecursoruk
dc.subjectмінеральні добриваuk
dc.subjectmineral fertilizersuk
dc.subjectклоп шкідлива черепашкаuk
dc.subjectbedbuguk
dc.titleЯкість зерна пшениці озимої в північному Степуuk
dc.title.alternativeGrain quality of winter wheat in the northern Steppeuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2013_5_14.pdf512,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.