Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрчук, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorYarchuk, Igor;-
dc.contributor.authorБожко, Віталій Юрійович;-
dc.contributor.authorBozhko, Vitaly-
dc.contributor.authorМороз, О.О.-
dc.contributor.authorMoroz, О.-
dc.date.accessioned2020-05-29T14:07:43Z-
dc.date.available2020-05-29T14:07:43Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЯрчук І. І. Вплив зимових ушкоджень на формування продуктивності ячменю озимого / І. І. Ярчук, В. Ю. Божко, О. О. Мороз // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 75-77. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2328uk
dc.identifier.issn2311-6609-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_20-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2328-
dc.description.abstractНаведені дані зі зниження показників основних елементів структури урожаю рослин ячменю озимого в результаті післядії негативних чинників зимового періоду – відсутності снігу та наяв-ності льодяної кірки. The data on the reduction of the main elements of the structure of the crop yield are given winter barley as a result of the aftermath of the negative factors of the winter period - the lack of snow and the presence of ice crust.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут сільського господарства степової зони Національної академії наук Україниuk
dc.subjectячмінь озимийuk
dc.subjectwinter barleyuk
dc.subjectзимостійкістьuk
dc.subjectwinter hardinessuk
dc.subjectсніговий покривuk
dc.subjectsnow coveruk
dc.subjectльодяна кіркаuk
dc.subjectice crustuk
dc.titleВплив зимових ушкоджень на формування продуктивності ячменю озимогоuk
dc.title.alternativeInfluence of winter damages on formation of productivity of winter barleyuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2012_2_20.pdf271,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.