Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрубілов, О. В.-
dc.contributor.authorTrubilov, O.-
dc.date.accessioned2020-06-11T10:52:23Z-
dc.date.available2020-06-11T10:52:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТрубілов О. В. Реакція гібридів кукурудзи різних груп стиглості на обробіток ґрунту і мінеральне живлення / О. В. Трубілов // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2011. – № 1. – С. 43-46. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2476uk
dc.identifier.issn2411-7285 2413-4899(online)-
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/426-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2476-
dc.description.abstractПоказано вплив способу і глибини основного обробітку ґрунту та рівня мінерального живлення на забур’яненість посівів, уміст доступної вологи в ґрунті, вологість і врожайність зерна гібридів кукурудзи різних груп стиглості. Influence of the way and the depth of soil tillage and the level of mineral nutrition on the weed infestation of crops? Content of available moisture in soil, humidity and productivity of grain of corn hybrids of different groups of ripreness is shown.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський державний аграрний університетuk
dc.subjectгібриди кукурудзиuk
dc.subjectmaize hybridsuk
dc.subjectобробіток ґрунтуuk
dc.subjecttillageuk
dc.subjectмінеральне живленняuk
dc.subjectmineral nutritionuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjecthumidityuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectyielduk
dc.titleРеакція гібридів кукурудзи різних груп стиглості на обробіток ґрунту і мінеральне живленняuk
dc.title.alternativeReaction of corn hybrids of different groups of ripeness on soil tillage and mineral nutritionuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
426-Article Text-875-1-10-20141202 (1).pdf286,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.